Handbok för pojkvänner (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (112.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jenny Holmlund, Matt Demon
Utgivningsdatum
2010-04-07
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789185771905
Handbok för pojkvänner (ljudbok)

Handbok för pojkvänner Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2010-04-07

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En underhållande relationsguide för pojkar, äkta män och deras bättre hälfter

I Handbok för pojkvänner förklarar författaren varför killar är så dåliga på relationer och ger konkreta råd om hur man blir bättre, och de stora vinsterna för killen med att anstränga sig mer i förhållandet. Peter Eriksson tar upp och tipsar om konsten att vårda ett förhållande, att visa hänsyn, att bättre lära sig lyssna och läsa av kroppsspråk. Han berättar om manlighet och vad den rollen har för begränsningar och möjligheter. Han ger handfasta råd om hur man stärker romantiken, livar upp sexet, hushållsarbetet och mycket mer.

En stor del av innehållet i boken har uppstått som följd av Peters uppskattade krönikor om relationer i tidningen Hennes. Via tidningens hemsida har läsare fått kommentera vad de saknar och önskar i sina förhållanden, och de absolut vanligaste frågorna rörde just relationer och hur dåliga män är på att sköta dem. Detta har resulterat i att Handbok för Pojkvänner uppstått som mer eller mindre ett beställningsjobb från alla dessa kvinnor som vill ha ut mer av sitt förhållande och sin man, men som inte når fram till honom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Handbok för pojkvänner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. ¿¿
    Sandra, 7 september 2019

    Grym bok! Ska övertala pojkvännen att lyssna¿¿ Alla killar ska lyssna/läsa denna bok.¿

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter Eriksson