Dyrbar kärlek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (254.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Greger Thulin (del 1)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2012-12-19
Upplaga
2
Förlag
Anomar Förlag
ISBN
9789186465230
Dyrbar kärlek (ljudbok)

Dyrbar kärlek Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2012-12-19

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Föräldrarnas farhågor besannades. Barnet var försvunnet. Det som varit en vädjan från grannen, att Elina skulle sitta barnvakt för de små pojkarna, hade utvecklats till en fasa. Men varför var Elina försvunnen? Var hon inblandad i konststölden? Månaderna går och under tiden gör spaningschef Greger Thulin allt han kan för att hitta Elina och återföra henne till hennes familj. Viola är förtvivlad, hennes make Kennet tänker lämna henne och barnen. Inte för någon annan kvinna, som han säger, men är det sant? När Viola ber grannen, Miriam, att hennes dotter Elina ska sitta barnvakt har hon inte en tanke på att något kan hända, men när Elina försvinner i samband med inbrottet, blir inget sig likt för familjerna. Att vakna, ta sig igenom ytterligare en dag utan att få svar är tärande. Familjerna slits mellan hopp och förtvivlan. En dag ringer det på dörrklockan och Miriam vill inte öppna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dyrbar kärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Familjerna Gullberg och Svalborg bor grannar sedan...
    Bokälskaren, 19 september 2013

    Familjerna Gullberg och Svalborg bor grannar sedan många år, och har kommit att bli goda vänner. När Kennet Svalborg plötsligt lämnar Viola står Daniel och Miriam Gullberg självklart på Violas sida, och stöttar henne och de två gemensamma pojkarna i stort och smått i vardagen. Kennet förnekar att han skulle ha träffat någon ny kvinna, men det visar sig ganska snart att så visst är fallet. Vad Kennet inte vet är att 35-åriga Monika, 20 år yngre än han själv och barnlös, i själva verket är en l... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ramona Fransson