Mord i Skärhamn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (273.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Greger Thulin (del 3)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2013-05-20
Förlag
Anomar Förlag
ISBN
9789186465346

Mord i Skärhamn Ljudbok

(24 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2013-05-20

Styckköp

49
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Uppläsare: Reine Brynolfsson Den unga Belinda möts av ett skräckscenario när hon kommer till sitt hem på Lyckebacken i Skärhamn. Polisbilar med påslagna blåljus och en ambulans. Huset omringat av poliser. Spaningschef Greger Thulin vet inte hur han ska hantera den hysteriska flickan och berätta för henne om det som hänt. Inne i köket sitter Belindas mamma, blåslagen och ångerfull.
Nedanför trappan till huset ligger en man skjuten till döds. Belinda är inte välkommen i kompisgänget på Bleketskolan, men tack vare Amanda, och hennes ställning med rika föräldrar, har Belinda fått skydd mot sina antagonister, men så en dag försvinner plötsligt Amanda. Belinda känner sig rädd och bevakad, men förstår inte av vem och varför.
Detta är Ramona Franssons tredje deckare i den fristående serien med spaningschef Greger Thulin och som Ramona slog igenom med. Mord i Skärhamn rosades av media.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mord i Skärhamn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ramona Fransson
    -, 15 mars 2020

    Fångar som vanligt mig med sina mordgåtor och karaktärer. En av mina favoritförfattare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ramona Fransson