Död tills mörkret faller (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (298.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sookie Stackhouse True blood (del 1)
Inläsare
Åsa Forsblad Morisse
Utgivningsdatum
2010-09-24
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789186615093
Död tills mörkret faller (ljudbok)

Död tills mörkret faller (ljudbok)

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2010-09-24
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sookie Stackhouse är inte som alla andra. I alla fall inte som någon annan i Bon Temps, den lilla håla i Louisiana där hon bor. Hon kan nämligen läsa tankar. En del skulle kanske tycka att det är en fantastisk gåva, men för Sookie har det mest inneburit problem. Tänk dig själv att vara i en intim situation med någon du gillar, och så kan du höra vad den personen tänker om dina fel och brister.

Men så kliver vampyren Bill in på baren där hon jobbar. Just det ja, vampyrer lever öppet bland människorna och anses ofarliga eftersom de istället för människoblod livnär sig på ett syntetiskt blod. Och med Bill förändras allt. Det är underbart tyst i Sookies huvud när hon är med

honom.

En dag mördas en av Sookies kollegor, och allas blickar vänds mot Bill. Allt var ju lugnt innan han dök upp, och han är ju trots allt vampyr.

Vampyrer och mysterier i en härlig mix, kryddat med heta känslor. Detta är bokserien bakom den populära teveserien True Blood, där bland annat Alexander Skarsgård har fått beröm för sin insats som vampyren Eric.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Charlaine Harris