Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2015-03-20
Upplaga
1
Förlag
Gilla Böcker
Medarbetare
Schöldström, Richard (form) / Remnefalk, Fredrik (form)
Dimensioner
175 x 110 x 15 mm
Vikt
159 g
SAB
uHc
ISBN
9789186634667
Jag är ju så jävla easy going (pocket)

Jag är ju så jävla easy going

(3 röster)
Pocket Svenska, 2015-03-20
55
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Joannas hjärna är ett nöjesfält vid högsäsong. En veritabel freakshow, eller kanske ett analogt twitter. Man kan också kalla det för adhd, och så länge hon äter sin medicin så är det inget större problem. I alla fall inte jämfört med att ha en mamma som förgäves försöker skriva en ny roman, för nionde gången, och en pappa som apatiskt sitter framför teven och svarar fel på de enklaste frågesportsfrågorna. Och inte jämfört med att vara pank. Att vara pank när det är dags att köpa ny medicin. Och därför lura en knarklangare på pengar. Och bli påkommen och mordhotad. Vilket inte är någonting alls, jämfört med att vara kär. I Audrey.

Jag är ju så jävla easy going är en roman för unga vuxna, full av svart humor, action och överraskande vändningar. Liksom i Här ligger jag och blöder, som belönades med Augustpriset 2010, står en smart, verbal och inte helt socialt anpassad ung kvinna i händelsernas centrum.

Recensioner:

"Sällan har vi sett en svensk roman med så mycket fart, driv och jävlar anamma. Det är vasst, argt och helgalet på en och samma gång"
Svenska Dagbladet

"Jägerfeld är skarp i såväl iakttagelse- som formulerings- förmåga och en fröjd att läsa. Inte många kan så naturligt skildra allvarliga ämnen med så har mycket humor.
Goteborgs-Posten

"Respekt säger jag inför Jenny Jägerfelds autencitet. Respekt säger jag inför ett språk som häller svordomar över sidorna i en väl avlyssnad ung vanmakt."
Dagens Nyheter

"hetsigt expressiv, fyndigt och kvickt streetsmart med ett överflöd av engelska fraser, som ett sitcom-cartoon-action- film-poptext-lexikon."
Helsingborgs Dagblad
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag är ju så jävla easy going
  2. +
  3. Här ligger jag och blöder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Här ligger jag och blöder av Jenny Jägerfeld (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Jag är ju så jävla easy going