Joakims överlevnadsguide till adhd (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (47.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kunskap på nolltid
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Joakim Hedström
Utgivningsdatum
2019-04-09
Förlag
Eget Förlag Sverige AB
ISBN
9789186951511
Vanliga sökord
adhd add funktionshinder funktionsnedsättning funktionsvariation neuropsykiatri neuropsykiatrisk funktionsnedsättning attention handikapp
Joakims överlevnadsguide till adhd (ljudbok)

Joakims överlevnadsguide till adhd Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-04-09

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Joakims överlevnadsguide till adhd är en snabbläst handbok om hur du tar mer kontroll över din adhd. Den är sprängfylld av lösningar. Enkla tips du kan prova direkt. Inga tips funkar för alla, men du hittar garanterat något du har nytta av.

Det här är främst en bok för vuxna med adhd - men även anhöriga, kollegor, vårdpersonal och nyfikna som vill veta mer om adhd. Om du är ute efter de vanliga psykologtexterna och tjocka böckerna bör du läsa någonting annat.

I den här boken har Joakim Hedström samlat verktygen som fick honom att gå från sjukpensionär till att jobba heltid, något läkarna sa var omöjligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Joakims överlevnadsguide till adhd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Blir för överväldigande
  -, 9 juli 2022

  Den här boken ger en del fina tips, men blir för ambitiös. Mycket innehåll fokuserat på listor och bryta ner i deluppgifter osv. Blir helt utmattad av att lyssna. Skriven av en ambitiös författare som jag tror kan ha lättare med både disciplin och motivation än många andra. Går säkert att öva upp många färdigheter, men för en tonåring eller ung vuxen ger den för mycket prestationsångest.

 2. Tydlig och praktiskt inriktad bok
  Håkan Martin Rahlén, 14 februari 2021

  Enkla och tydliga råd som går att ta in i vardagen direkt. En bok som varit saknad i detta fält så här långt.

 3. Igenkänning
  Mamman, pojken & ADHD , 4 februari 2020

  Alla med ADHD är individer och har egna personliga drag och svårigheter, men att höra att någon har liknande problem eller att man som anhörig kan få större förståelse för tex orsak och verkan, är så viktigt kunskap att sprida!!
  Med rätt förutsättningar och omgivningens förståelse blir diagnosen en tillgång för många som tidigare känt sig misslyckade och har dålig självkänsla!

 4. Fylld med praktiska tips
  Karin, 8 augusti 2019

  Boken är lättläst/lättlyssnad på under två timmar. Det är dock två timmar sprängfyllda med tips på hur man kan strukturera upp livet. Nackdelen som jag ser personligen är att jag läste den som stöd då jag har en familjemedlem med diagnosen. För mig gav den inte så mycket - mer än några tips som jag kan använda själv - och en övertygelse om att låta min familjemedlem själv läsa/lyssna på den. Boken säger att man kan ge den till en kollega eller chef om man själv har ADHD, det ställer jag mig g... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Joakim Hedström