Life, love and passion (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2015-08-20
Förlag
Fresh Eye
Medarbetare
Stielli, Christina (red.) / Sporrong, Sanna (form) / Knutson, Peter (foto)
Dimensioner
210 x 135 x 17 mm
Vikt
382 g
SAB
Lz Irving, Tony,Ikz Irving, Tony
ISBN
9789187009082
Life, love and passion (kartonnage)

Life, love and passion

(4 röster)
Kartonnage, Svenska, 2015-08-20

Slutsåld

Tony Irving var tretton år den dagen hans pappa sa att han var tvungen att sluta dansa. Den annorlunda grabben som tyckte om att sy och sticka och som älskade sin dans skulle vara som alla andra, spela fotboll och absolut inte sticka ut.

Life, Love and Passion är Tony Irvings nakna berättelse om livet innan han blev en av våra mest välkända nöjesprofiler. Om hur han tappade fotfästet i relationen till sig själv och de han älskade, om den smärtsamma resan genom två äktenskap med två olika kvinnor, om konflikterna, självdestruktiviteten och våndan över att inte hitta sig själv. När kändisskapets fantasivärld ligger öppen blir sökandet efter en egen identitet än mer komplicerat.

Det här är berättelsen om Tony Irvings liv, kärlek och passion det som formade honom till den person han är idag, från en liten kille som fick höra att han var onormal och sinnessjuk till en trygg och tolerant och varm man, långt från den skräckinjagande domaren i Lets Dance.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Livet, kärleken & passionen

    Tony Irving

    Som liten kille fick Tony Irving höra att han var onormal och sinnessjuk. Hans pappa tvingade honom att sluta dansa. Den annorlunda grabben som tyckte om att sy och sticka och som älskade sin dans skulle vara som alla andra, spela fotboll och abso...