Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2012-10-26
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789187173400
Hembiträdet (e-bok)

Hembiträdet (e-bok)

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-10-26
55
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Yvonne gick upp för trappan till ytterdörren, låste upp och gick in. Och nu äntligen erfor hon den pirrande känsla hon föreställt sig när hon tagit det drastiska steget att söka hembiträdestjänsten för att få komma in i huset."

Yvonne Gärstrand är en framgångsrik organisationskonsult som känner leda, såväl i jobbet som i sin familj. För att liva upp sig börjar hon ströva omkring i ett främmande villaområde, hon iakttar människorna där och fantiserar om deras liv. Ett hus i synnerhet väcker hennes intresse, makarna Ekbergs. Hon får veta att de söker en hemhjälp, går dit på en anställningsintervju och får jobbet. Men när hon börjar sitt arbete märker hon snart att allt inte står rätt till. Från att ha varit en utanförstående iakttagare dras Yvonne alltmer in i Bernard Ekbergs liv. Hon invigs i hans mörka hemligheter och blir mot sin vilja en pådrivare av händelsernas dramatiska utveckling.

Men i samma ögonblick som hon går över tröskeln till familjen Ekbergs hus börjar också hennes eget liv förvandlas liv på ett sätt hon inte kunnat ana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hembiträdet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lite underlig
    Gullinina, 19 maj 2016

    Lite udda tyckte jag, huvudpersonen dras så långt på sin nyfikenhet så man sitter och blir lite spänd för hennes skull. berättelsen blir allt mörkade då ett mord kommer upp till Yvonnes medvetande. Och hon tänker lösa det. Det blir också lite roliga möten med andra karaktärer som man aldrig kunnat gissa sig till.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Hembiträdet