Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2014-03-10
Upplaga
1
Förlag
Karavan Förlag
Medarbetare
Idborg, Per (form) / Grip, Karin (foto) / Månström, Petra (foto) / Johannessen, Björn (foto) / Sundahl-Djerf, Linus (foto)
Dimensioner
240 x 180 x 15 mm
Vikt
580 g
SAB
Rbaac
ISBN
9789187239175
Det är bara att springa : en intervju- och inspirationsbok (inbunden)

Det är bara att springa : en intervju- och inspirationsbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-03-10

Slutsåld

»Klockren för alla som håller på med löpning och en perfekt gåva till dem som känner för att börja.« "MaratonMia" Mia Thomsen

»En pricksäker mix med en personlig och lättsam ton som fungerar bra som introduktion till löpningens värld och som inspiration.« Jogg.se

»Det här är en bok som med ett tydligt upplägg och lättlästa, underhållande texter är väldigt lätt att tycka om och ta till sig.« Bloggen Peace, Love and Running

»En utmärkt inspiration.« Multisportbloggen

»Petras bok är uppbyggd mycket kring hennes personliga resa som började för några år sedan i samband med att maratonbloggen skapades. Hon varvar egna erfarenheter och synpunkter med diton från riktiga legender inom svensk långdistanslöpning. Väldigt intressant att få ta del av Palms, Ekmans, Gärderuds och Ståhls vardag för 30-40 år sedan ... En riktigt bra inspirationsbok.« Bloggen Löpsug

»En skön bok jag kan rekommendera den som vill ha en lättläst och innehållsrik bok kring löpning och löpare.« Må Bra

"Maratonbloggens" Petra Månström har skrivit den ultimata löparboken!

Det springs som aldrig förr i Sverige. Långdistanslöpningen har blivit en folksport och loppen slår deltagarrekord. Som ny i spåret är det lätt att känna sig lite bortkommen måste jag springa ett maraton för att räknas och hur ska man egentligen lägga upp träningen?

En som har stenkoll på läget är journalisten Petra Månström, som driver en av landets största löparbloggar på Svenska Dagbladets nyhetssajt. I sin bok vill hon inspirera andra löparintresserade i samma anda som på bloggen, det vill säga genom en personlig och kompetent mix av tyngre och lättare ämnen. Du får också proffsiga råd och tips från kända löparprofiler som Kjell-Erik Ståhl, Evy Palm och Anders Szalkai.

Petra Månström är journalist med inriktning på träning och hälsa. Hon har arbetat på Svenska Dagbladet sedan 2007 men skriver också för en rad andra tidningar. Sedan 2009 driver hon Maratonbloggen på SvD.se, en av landets största löparbloggar. Petra har fått flera utmärkelser bland annat utsågs hon 2010 till en av årets främsta inspiratörer och 2012 listades hon av tidningen Sportfack som en av svenska sportbranschens mäktigaste kvinnor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det är bara att springa : en intervju- och inspirationsbok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas
    Marita Englund, 31 mars 2014

    Mycket bra bok, lättläst, rolig, uppmuntrande, inga pekpinnar, bra underbyggd, trevliga och glada bilder. Intressanta personer som medverkar i boken. Tycker om Petras sätt att beskriva saker, hon är duktig, intresserad av andra och vill få fler att upptäcka den utomordentligt enkla motionsformen som löpning är.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Petra Månström

Bloggat om Det är bara att springa : en intervju- oc...