Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Serie
3 minuter
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2015-06-26
Upplaga
1
Förlag
Nicotext
Dimensioner
222 x 128 x 17 mm
Vikt
296 g
ISBN
9789187397189

Min dag på 3 minuter

(14 röster)  |   Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-06-26

Slutsåld

En bok där du kortfattat sammanfattar din dag. Du kan fylla i den på bussen, hemma eller precis innan du ska gå och lägga dig. En bok som peppar dig, ger dig utmaningar och får dig att tänka positivt om morgondagen.

3 minuter om dagen och du sover gott om natten.

Recensioner:
"3 minuter som gör skillnad! Fin presentbok till någon du bryr dig om."
Ica-kuriren, nr 50-51, 8 december 2015

"För att snabbt summera hur boken är uppbyggd så fyller en alltså i en sida per dag och varje sida består av några ständigt återkommande punkter och några nya. Allt för att en ska få chansen att på bästa sätt reflektera över sin dag och sitt liv. Ett fint sätt att bli mer medveten helt enkelt."
Sandra Hjort, Metro Mode, 22 augusti 2016

"I drygt 40 dagar har jag nu antecknat tacksamheter, drömmar och reflektioner, och jag gillar det. Jag gillar repetitionen i de återkommande frågorna och jag gillar att det finns plats för allmän reflektion. Extra förtjust är jag i några av de särskilda frågorna som får mig att fundera över vad jag åstadkommit det senaste året, vilka drömmar jag skulle vilja kämpa för att uppfylla och så vidare. Frågor som faktiskt förändrar mitt tänkande lite."
Helena Hagelin, fiktiviteter.se, 4 september 2015

"Bästa sommarpresenten jag fick i år? "Min dag på 3 minuter" från Nicotext. Ett slags ledsagad dagbok där varje blad innehåller ett par frågor och rader att reflektera och notera från dagen som gått. Perfekt kvällskompis med en kopp te. Och på köpet blir man väldigt medveten om sina tankar efter en tid och kan lättare komma till beslut, både i stort som smått."
Frida Ramstedt, trendenser.se, 4 september 2015

"Min dag på 3 minuter är en bok som får dig att fokusera på allt det fina du har i ditt liv (...). Jag har skrivit i boken i nästan en hel månad. Varje kväll. Och jag märker hur jag varje dag blir bättre och bättre på att uppmärksamma saker jag är tacksam för. Ju mera tacksam jag blir, desto mera saker att vara tacksam för ser jag. Det är intressant att bläddra tillbaka och se vad jag skrev de första dagarna. Lite som att skriva dagbok. I boken finns sidor för 160 dagar, det blir en värdefull bok om man håller fast vid kvällsrutinen.
Nathalie Aurén, Vasabladet, 1 juni 2016
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Min dag på 3 minuter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspiration ¿¿¿¿
  Hans Tommy Strömstedt, 5 oktober 2020

  En bok som ger självkännedom och påminner om att det alltid finns positivitet i vardagen. 3 minuter har vi alla tid med

 2. Kul att se hur man utvecklas som person
  hujeda mej, 6 december 2017

  Mycket givande bok, kul att tänka på det positiva med dagen sammanfatta och lära sig av den =) jag tycker att det blir roligare att förverkliga mina drömmar med denna rekommenderas !
  Trevlig fylla i bok.

 3. Hjälper dig att reflektera
  CharlotteP, 29 augusti 2017

  Denna bok har verkligen hjälpt mig att reflektera över min dag och mitt liv. Med enkla frågor hjälper den mig att se allt vackert och gott som finns i mitt liv varje dag. En jättefin bok att ge bort som present.

 4. Starkt styrd dagbok
  Gurkmejan, 15 februari 2016

  En styrd dagbok som med några frågor av typen "dagens goda gärning?" får dig att reflektera över dagen. Utrymmet för att skriva ner svaren är pyttelitet och jag skulle uppskatat ett lite friare format, men bokens fördelar är att den får dig att tänka efter hur dagen varit, vad du vill minnas, vad som var bra osv.

Visa alla 4 recensioner