Tjugo år till dig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-06-06
Förlag
Ordberoende Förlag AB
ISBN
9789187595431
Tjugo år till dig (e-bok)

Tjugo år till dig E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-06-06

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En ny fängslande och tankeväckande bladvändarroman av Anna Lönnqvist om kärlek, vilsenhet, oväntad vänskap och om en längtan större än allt annat. En relationssaga om att definieras av sitt förflutna och om att våga bryta sig fri, som ger en varm känsla som stannar kvar länge.

Linn är vacker, singel och självständig och förverkligar sig själv. På ytan är allting enkelt i hennes liv, men bakom den lättsamma tillvaron lurar en rotlöshet. När hon bestämmer sig för att uppfylla sin längtan efter barn blir hon för första gången någonsin lugn. Men det går inte alls som hon tänkt sig och snart befinner hon sig återigen på flykt. Den här gången till nordligaste Lappland, med sår i själen som inte vill läka.

Joel har bara en het önskan i livet, men flickvännen sviker och förhoppningarna går i kras. Han lämnar Stockholm för att jobba på fjällstationen i norr han tidigare bara hört talas om. I Abisko, omgivna av vidsträckta fjäll, smaragdgröna sjöar och klar fjälluft, korsas Linns och Joels vägar. Men de hinner inte mer än träffas innan deras tidigare liv kommer ikapp dem.

Vad hände egentligen luciakvällen för tjugo år sedan? Varför vägrar Carin, den sjuttioåriga kvinnan som Linn träffade på tåget, lämna henne ifred? Och varför riskerar Joel allt för att bevara sin hemlighet? Under några omtumlande och dramatiska septemberdagar tvingas Linn och Joel söka inom sig för att få svar. Men går det att släppa taget om den enda drömmen man någonsin haft? Och om man ständigt flyr från sitt liv, flyr man inte också då ifrån sig själv?

Anna Lönnqvist är född i Luleå 1973 och bor idag i Stockholm med sin familj. Hon debuterade 2014 med den läsarrosade feelgood-romanen "Tills kärleken skiljer oss. I den fristående uppföljaren "Tjugo år till dig har sidokaraktären Linn fått ta plats och bli huvudperson.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tjugo år till dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 23 juni 2016

  En trevlig svensk feelgood-roman som utspelar sig under några dagar längst upp i norr, i Abisko.

  Jag läste författarens debutbok för två år sedan, Tills kärleken skiljer oss, och här är en länk till mitt blogginlägg om den boken.

  Tyckte mycket om författarens förra bok, och jag tyckte nästan lika mycket om den här.

  Boken är välskriven och lättläst, och jag kan absolut rekommendera den till alla som tycker om den här genren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Lönnqvist