Vid ögonblickets slut (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Malin (del 2)
Utgivningsdatum
2016-09-14
Förlag
Ordberoende Förlag AB
ISBN
9789187595462

Vid ögonblickets slut E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-09-14

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
FEELGOOD MED DJUP
Äntligen kommer den direkta och avslutande uppföljaren till den kritikerrosade Stanna
innan du går.
Det finns vissa ögonblick i livet när allt stannar upp. Där befinner sig Malin i Åsa Bonellis nya roman.
Vilka beslut kommer hon att ta och vilka vägar leder dessa till?

Kärlek, en framgångsrik författarkarriär och hälsa. Ingenting saknas i Malins liv.
Det har nu gått över ett år sedan den sommaren då allt ställdes på ända, och trots omvärldens kritiska blickar lever hon och Gustav nu lyckliga i hennes lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm. De börjar fundera på att flytta ihop på riktigt och därmed också inte ge efter för näthatet de får utstå. Samtidigt blir Malin presenterad för en jämnårig man som säger sig ha beundrat henne länge på avstånd. Med hjälp av förläggaren Pelle, erbjuder han ett uppdrag hon har svårt att tacka nej till. Han tar med henne på en både inre och yttre resa och ger henne en avgörande lektion i vad som är viktigt i livet. Men trots hans karismatiska personlighet kan inte Malin skaka av sig känslan att han kommer med en dold agenda.

Ute på Möja fortsätter livet att leva sin stilla gång. Herman och Carmencita njuter av att inte längre behöva oroa sig för Malin som äntligen funnit lyckan. Ingen av dem kunde förutspå att allt skulle förändras på bråkdelen av en sekund.

Utdrag ur boken:
Det här var första gången som de var ute på en riktig dejt. Det var som om Malin plötsligt blev fjorton år igen när förväntningen fladdrade till.
Men där fanns även något annat. Något som grumlade den pirrande känslan i magen. Det var oron över det hon hittills inte hade behövt konfronteras med.
Omgivningen.
Hur skulle den reagera? Skulle Malin och Gustav bli tvungna att stå ut med menande ögonkast, viskningar och kommentarer? Eller kunde det vara så att ingen kommer att bry sig?
Hon tog mobilen från handfatet och väckte displayen med en knapptryckning. Om två timmar skulle alla frågor komma till att besvaras.
Vid ögonblickets slut är den direkta och avslutande uppföljaren på Åsa Bonellis läsarhyllade debutroman Stanna innan du går. Där fick läsaren vara med om en lång vänskap som sattes på prov, förtroenden som bröts och att hemligheter som legat begravda i årtionden flöt upp till ytan.

Sagt om Stanna innan du går:
Ska du bara läsa en bok i sommar så ska du läsa Stanna innan du går av Åsa Bonelli. I sin debut bjuder hon på en historia utöver det vanliga. En feelgoodroman i vacker skärgårdsmiljö med ett mörkt stråk som drar genom historien.
Jenny Magnusson, www.bokmalen.nu
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vid ögonblickets slut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 27 mars 2017

    Vid ögonblickets slut är en uppföljare på boken Stanna innan du går. Jag läste Stanna innan du går för ett år sedan, och tyckte mycket om den. (Här är en länk till min recension av den).

    Nu har jag läst den fristående fortsättningen, som också handlar om Malin. Och jag tyckte att den var precis lika bra som den föregående boken.

    Feelgood med mycket djup, skulle man väl kunna kalla den. Boken är i alla fall fängslande, lättläst, gripande, snabbläst, berörande, och mycket br... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Bonelli