Åttio dagar gul (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (205.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Åttio dagar (del 1)
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2015-06-16
Förlag
Xstory
Översättare
Havianna Polman
ISBN
9789187597350

Åttio dagar gul Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2015-06-16

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Åttio dagar gul är en oemotståndlig erotisk berättelse i samma anda somFemtio nyanser-serien. Romantisk, vågad och omöjlig att lägga ifrån sig. Boken följs upp med Åttio dagar blå, Åttio dagar röd och Åttio dagar bärnsten.

Summer - ung, vacker, sensuell och begåvad violinist - är fången i en trist relation med en man som är ointresserad av erotik. Hon går helt upp i sin musik, mest Vivaldi och Mendelssohn, och för att förtjäna sitt uppehälle spelar hon i Londons tunnelbana.
När ett fyllo förstör hennes fiol får hon ett överraskande erbjudande från Dominik, en universitetslärare med starka och speciella begär. Han är helt förtrollad av Summer sedan han sett henne spela och vill ge henne en exklusiv fiol. Men han har ett villkor: hon måste först spela för honom - naken och i hans hem.
Summer och Dominik kastar sig in i en halsbrytande erotisk relation med många komplicerade förvecklingar, lika oförutsägbara som spännande. Summer får chansen att uppleva och bejaka en mörk sida av sin sexualitet som hon tidigare hållit tillbaka. Men snart förstår hon att njutning också kan betyda smärta.
Kan en relation så fylld av uppslukande passion överleva?

VINA JACKSON är pseudonym för två etablerade författare. Åttio dagar-serien är deras första samarbetsprojekt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Vina Jackson