Flätan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-17
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Lotta Riad
ISBN
9789187648953
Flätan (e-bok)

Flätan (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-10-17
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
?De får aldrig veta vart deras hår tar vägen, vilken otrolig resa det gör, vilken odyssé. Ändå har resan bara börjat. En dag kommer en kvinna någonstans i världen att bära detta hår som kvinnorna i ateljén reder ut, tvättar och bearbetar. Hon kommer inte att ha en aning om vilken kamp som har förts för att få håret dit.?

Smita, Giulia och Sarah. Tre kvinnor, tre liv, tre kontinenter.

Indien. Smita är dalit och drömmer om ett annat liv. Om att hennes dotter ska få gå i skolan och kunna lämna fattigdom och förödmjukelser bakom sig.

Italien. Giulia arbetar i familjens ateljé i Palermo där man har tillverkat peruker av äkta hår i generationer. När hennes far råkar ut för en allvarlig olycka upptäcker hon att familjeföretaget
står på ruinens brant.

Kanada. Sarah är en hårt arbetande advokat och ensamstående trebarnsmamma. I samma veva som hon ska ta nästa steg i karriären får hon veta att hon är svårt sjuk.

Smita, Giulia och Sarah är olika på många sätt, men en sak har de gemensamt: en urstark kämpaglöd. "Flätan" är en fängslande berättelse om tre kvinnoöden som binds samman genom hopp, livsglädje och solidaritet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Flätan