Tre saker jag inte vet om dig (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
357
Utgivningsdatum
2017-03-13
Upplaga
1
Förlag
Southside Stories
Översättare
Cecilia Falk
Originaltitel
Tell me three things
Medarbetare
Elm, Paulin (form)
Dimensioner
195 x 140 x 30 mm
Vikt
469 g
SAB
uHc
ISBN
9789187879227
Tre saker jag inte vet om dig (inbunden)

Tre saker jag inte vet om dig

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-03-13

Slutsåld

Jessie önskar att hon och hennes pappa inte hade behövt flytta till Los Angeles. Hon vantrivs i sin nya skola, där alla känns plastiga och ingen pratar med henne, inte ens hennes nya styvbror. Då börjar mejlen från Någon Ingen komma. NI påstår sig vilja hjälpa Jessie att navigera i den vildmark som är Wood Valley high school, men Jessie är till en början skeptisk. Är det bara någon som driver med henne? När hon till slut bestämmer sig för att våga chansa dröjer det inte länge förrän hon och Någon Ingen börjar komma varandra nära. Men är han den hon hoppas på?

JAG: Berätta tre saker jag inte vet om dig. Alltså, förutom vad du heter och, tja, allt annat.

NI: okej. (1) jag gör übergoda varma ostmackor. så goda att de berättigar användningen av ordet übergoda. (2) för ett år sen var jag en helt annan person. (3) jag vet inte. kanske håller den för mig själv.

JAG: Kom igen. Du håller allt för dig själv.

NI: (3) jag gillar dig.

JAG: (3) Jag gillar dig också.

En oemotståndlig kärleksroman full av värme, svärta och humor. En bok för alla som gillar Rainbow Rowell, Jennifer Niven och Sarah Dessen.

"[Tre saker jag inte vet om dig] är verkligen en perfekt feelgood-YA. [...] Jag blir bara helt kär i den här boken, och alla som är med i den." BOKHORA
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tre saker jag inte vet om dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tre saker jag inte vet om dig.
    Andrea S. Vessman, 9 februari 2018

    Jag har kommit fram till att jag har väldigt lätt att falla för böcker. Jag grät mig igenom den här boken och jag skrattade och sen grät jag lite till. Den här historien är så himla vacker och känslosam och helt briljant. Och nej jag överdriver inte ens.
    Boken handlar om Jessie. Hennes pappa har plötsligt gift om sig efter sin frus död och det innebär att han och Jessie flyttar in hos den nya frun och hennes tonåring Theo i Los Angeles. Detta betyder att Jessie hux flux befinner sig på en... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Julie Buxbaum