Bygg en förmögenhet : fixa familjens ekonomi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2016-05-04
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Bergkvist, Jörgen (form)
Dimensioner
200 x 155 x 10 mm
Vikt
310 g
SAB
Qci
ISBN
9789187905391
Bygg en förmögenhet : fixa familjens ekonomi (häftad)

Bygg en förmögenhet : fixa familjens ekonomi

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-05-04
179
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Småbarnsförälder? Grattis! Ett bättre läge att börja bygga en familjeförmögenhet kan du inte önska dig! Jo, visst påverkas inkomsten av föräldraledighet och vab, och nog kostar det att ha barn. Men samtidigt gör den nya livssituationen att vi kanske ändrar fokus: Det känns viktigare att börja bygga en stabil och trygg ekonomisk grund än att unna sig taxi hem från krogen. Passa på att utnyttja läget! Alla som har en inkomst kan börja bygga en förmögenhet som på sikt ändrar hela livet det handlar bara om målmedvetenhet och en långsiktig plan.

När Joel Bladh blev förälder hittade han drivkraften att sträva efter ekonomiskt oberoende med målet att kunna njuta av friheten att själv disponera sin och familjens tid. Läs om hur han och hans familj gick tillväga och ta del av många konkreta tips och råd om allt från budgetar, spar- och investeringsplaner och aktieköp till återbruk och långkok i Bygg en förmögenhet.

Joel Bladh är en vanlig småbarnspappa som fick ett ekonomiskt uppvaknande under sin föräldraledighet. Joel är född 1978 och är civilingenjör i samhällsbyggnadsteknik. Till vardags jobbar han med vattenrelaterade frågor på ett teknikkonsultbolag. Joel bor i Stockholm med fru och två små barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bygg en förmögenhet : fixa familjens ekonomi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bok många borde läsa!
    Lars , 29 november 2016

    Alla föräldrar och blivande föräldrar borde läsa denna bok. Generellt så borde alla tänka på detta sätt med sin ekonomi.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Joel Bladh

  • Bli en miljönär : Bygg en klimatsmart förmögenhet

    Joel Bladh

    Bättre ekonomi och miljö, samtidigt! "Joel Bladh lyckas med konsten att både inspirera till en mer hållbar livsstil och ge extremt konkreta exempel på hur du med dina egna ekonomiska val kan göra stor skillnad. Fullproppad med matnyttiga tips...