Ett hem med omtanke : Harmoniskt, personligt och hållbart i längden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2017-09-07
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Magntorn, Ida (foto)
Dimensioner
250 x 195 x 15 mm
Vikt
696 g
SAB
Qcba
ISBN
9789187905773
Ett hem med omtanke : Harmoniskt, personligt och hållbart i längden (inbunden)

Ett hem med omtanke : Harmoniskt, personligt och hållbart i längden

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-09-07

Slutsåld

Skapa ett hållbart hem
Hur skapar man ett harmoniskt och personligt hem som är hållbart i längden? Ett hem som är funktionellt och estetiskt, men som samtidigt tar hänsyn till miljön och kommande generationer.
Med inspiration från utvalda hem där omsorg om material och natur kommer i första hand visar Ida Magntorn hur du kan tänka för att inreda både personligt och miljösmart. En av nycklarna är att ge möbler och saker ett andra liv: måla eller klä om, vänd upp och ner eller ut och in. Ibland räcker det fint att möblera om när du är sugen på förändring, att låta möblerna byta rum eller användningsområde en säng kan funka fint som soffa, en pall som ett litet bord. Låt kreativiteten flöda! Om du verkligen behöver köpa nytt får du tips på bra nätauktioner och vad du bör tänka på när du handlar på loppis.
Rum för rum får du både praktiska och inspirerande råd om allt från hur du plastbantar till hur du enkelt gör snällare rengöringsmedel, allt för att få en så giftfri och miljövänlig vardag som möjligt.
"Detta är definitivt höstens tröst, en bok för alla inredningsintresserade, en riktig bladvändare. Bildspråket är Idas alldeles egna, helt fantastiskt. Den slår undan benen på mig. Inspirerar mig. Den är helt ljuvlig. Inget har lämnats åt slumpen."/Bolaget
Läs hela recensionen här: http://bit.ly/2xaNSVH
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett hem med omtanke : Harmoniskt, personligt och hållbart i längden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok om det väsentliga
    Helena Gävert, 14 december 2017

    En helt underbar bok om viktiga värden samt om ett hållbarare liv Rekommenderas varmt till alla
    Läs och njut av mycket klokskap

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ida Magntorn