Hämndens pris (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (365.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2018-06-05
Förlag
Bokförlaget Nona
ISBN
9789188107664

Hämndens pris Ljudbok

(73 röster)  |   Läs 10 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-06-05

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
På ett ögonblick förvandlas den idylliska familjeutflykten till ett blodigt inferno. Två rivaliserande kriminella gäng möts på den soliga lekplatsen - och mellan dem befinner sig den före detta yrkesmilitären Isaac Langer och hans familj. När krutröken skingras är tragedin ett faktum ...

Hela Isaacs inre ropar på hämnd, men han vet vad hämndbegär gör med en människa och kämpar emot i det längsta. Han litar på att polisen ska sätta fast dem som utsatt hans familj för ett sådant besinningslöst våld. När de inte gör det tar Isaac saken i egna händer, och en hämndaktion av sällan skådat slag drabbar Sverige.

Hämndens pris berättar den fasaväckande historien om vad som kan hända när människor tappar förtroendet för rättsstaten. Den grova organiserade brottsligheten ökar idag i stort sett obehindrat, samtidigt som polisen går på knäna. Gängkriminaliteten är en farsot i det svenska samhället, en extremism som måste stoppas innan även offren tar till vapen.

Erik Lewin har mer än tjugofem års erfarenhet av underrättelse- och säkerhetsarbete. Han var med och utvecklade specialförbanden inom Försvarsmakten i mitten av 1990-talet och har arbetat som officer och säkerhetsrådgivare i Mellanöstern, Centralasien och Sverige. Numera är han vd för ett säkerhetsföretag med världen som arbetsfält.
Erik Lewin har tidigare skrivit Almedalen har fallit (2015) och Operation Saif (2016)

"Erik Lewin är tveklöst väldigt initierad i det han skriver. Han belyser också en av de kanske viktigaste frågorna för Sverige just nu." - Högt uppsatt inom NOA
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Hämndens pris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Topp-spänning
  -, 13 juni 2024

  Ämnet är högaktuellt - rätts-statens förfalla och konsekvensens yttringar
  Mycket underhållande och utmärkt berättad

  5 stjärnor

 2. Som gamla Moseboken
  -, 12 januari 2023

  Utan Sauk, boken skulle hamna på 999 plats. Bra jobbat Sauk!

 3. Spännande
  -, 9 september 2020

  Klart spännande och i lagom tempo hoppas på en fortsättning

 4. En av de bästa..........
  Kristina Ekenryd, 21 juni 2020

  En av de bästa.... Spänning på högsta nivå så fantastiskt bra

 5. Lite för otrolig!
  -, 13 juli 2019

  Lite för otrolig berättelse för att vara trolig. Stefan Sauk hjälper upp det hela.

 6. Inte ens Stefan Sauk kan rädda den här boken
  -, 20 juni 2019

  Jag älskar Stefan Sauk som uppläsare vilket var anledningen till att jag köpte den här ljudboken men inte ens han kunde få mig att lyssna på den till sitt slut. Till skillnad från andra recensioner här tycker jag inte alls att berättelsen är trovärdig. Tvärtom. Den är skrattretande overklig och definitivt B-material. Att någon inom NOA skulle ha gett den här boken tummen upp måste vara ett skämt. Rekommenderar inte boken.

 7. Boktips i Höstmörkret
  Susanne Marita Öman, 21 september 2018

  Kom över denna bok av en händelse, Började provlyssna.i somras..Från första stund hände det saker.Så trovärdig att jag först inte klarade av att läsa vidare .Men sedan kunde jag inte sluta tänka på Isaacs familj..Så fortsatte lyssna för några veckor sedan.Ångrar mig inte.
  Hur ska Isaac kunna gå vidare med sitt liv efter tragedin .Får han hjälp eller måsta han ta saken i egna hännder.
  Hur Gängkriminaliteten tar över våra samhällen och polisen står maktlösa.Måste säga att den är en b... Läs hela recensionen

 8. Sträcklyssning.
  -, 18 september 2018

  En spännande bok om ett aktuellt ämne. Vad som kan hända om en polisstyrka och lag som inte är tillräckligt stor och effektiv.

 9. Nagelbitare.
  Johan, 18 augusti 2018

  Fantastiskt upplägg och spännande intrig. Att anfalla den organiserade brottsligheten vore en utopi men ändå, jättespännande. Jag hoppas att den svenska polisen borde läsa denna bok.

 10. Tyvärr mycket realistisk
  Lakeflower, 5 augusti 2018

  En mycket välskriven och detaljerad spänningsroman som berör ett stort aktuellt problem i Sverige, nämligen effekterna av en kraftigt underdiminsionerad polis och bristfälliga lagar.

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av Erik Lewin