Vänförfrågan (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-08
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Ingela Jernberg
ISBN
9789188107947
Vänförfrågan (e-bok)

Vänförfrågan E-bok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-10-08

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Du har fått en vänförfrågan från Maria Weston."

Mejlet från Facebook gör Louise bestört och illamående. Maria Weston har varit försvunnen i över 25 år. Senast hon sågs var på avgångsklassernas avslutningsfest 1989. Sedan den kvällen har hon varken setts till eller hörts av. Alla tror att hon är död.

Louise har levt hela sitt vuxna liv med känslan av att hon bär skulden till Marias mystiska försvinnande. Och nu är Maria tillbaka - eller? Louise tvekar först men nyfikenheten tar över och hon bekräftar vänförfrågan och klickar sig in på Marias profilsida. Det blir början på en mardröm.

Vänförfrågan är ett omskakande thrillerdrama som håller en fast till sista sidan. Den har jämförts med Kvinnan på tåget och är en av de bäst säljande böckerna i thrillergenren i Storbritannien. Vänförfrågan är Laura Marshalls debutthriller.

"Jag läste den i ett svep ... suveränt fängslande med en fantastisk vändning!"
- Marian Keyes

"Vass, aktuell och tät med en formidabel twist, alla de som gillar psykologiska thrillers kommer definitivt att säga ja om denna imponerande debut."
- Sunday Mirror
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vänförfrågan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Facebook som inspiration
    Barbro Lindell, 26 november 2018

    En deckare med upprinnelse i en vänförfrågan på Facebook, kan det vara mer dagsaktuellt? Det blev en riktigt bra deckare, lättläst och spännande med ett motiv som känns annorlunda och nytt. Huvudpersonen som berättar är en mobbare med livslång ångest för sitt beteende i sin ungdom mot en vän. Idealisk som e-bok att ta med i surfplattan på resan och fördriva några timmar med.

  2. Ikke så spennende som ønsket
    Buster, 17 november 2018

    hadde forventninger om at denne boken skulle bli spennende som eks. bøker fra Ruth Ware. Det var den ikke. Langtekkelig er et bedre ord. Det var endel ulogiske ting i boken som gjorde leseopplevelsen mindre bra for min del. Det ble riktignok spennende mot slutten.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Laura Marshall