Vänförfrågan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (346.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Philomène Grandin
Utgivningsdatum
2018-11-07
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Ingela Jernberg
ISBN
9789188107954

Vänförfrågan Ljudbok

(45 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-07

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Du har fått en vänförfrågan från Maria Weston."

Mejlet från Facebook gör Louise bestört och illamående. Maria Weston har varit försvunnen i över 25 år. Senast hon sågs var på avgångsklassernas avslutningsfest 1989. Sedan den kvällen har hon varken setts till eller hörts av. Alla tror att hon är död.

Louise har levt hela sitt vuxna liv med känslan av att hon bär skulden till Marias mystiska försvinnande. Och nu är Maria tillbaka - eller? Louise tvekar först men nyfikenheten tar över och hon bekräftar vänförfrågan och klickar sig in på Marias profilsida. Det blir början på en mardröm.

Vänförfrågan är ett omskakande thrillerdrama som håller en fast till sista sidan. Den har jämförts med Kvinnan på tåget och är en av de bäst säljande böckerna i thrillergenren i Storbritannien. Vänförfrågan är Laura Marshalls debutthriller.

"Jag läste den i ett svep ... suveränt fängslande med en fantastisk vändning!"
- Marian Keyes

"Vass, aktuell och tät med en formidabel twist, alla de som gillar psykologiska thrillers kommer definitivt att säga ja om denna imponerande debut."
- Sunday Mirror
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Vänförfrågan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  -, 20 juli 2019

  Spännande! Bra berättarröst!

 2. Sträcklyssning
  -, 20 februari 2019

  Kuslig historia kommer ikapp i huvudpersonens liv. Hennes tankar och känslor är detaljerade och äkta beskrivna, de utgör själva drivet i storyn. Rekommenderas!

 3. Spännande!
  - (Sundsvall), 18 februari 2019

  En riktigt bra bok, spännande! Och den skapade en del frustration då huvudpersonen inte gör det som man förväntar....

 4. Spännande och lättlyssnad
  Hedvig (Uppsala), 28 januari 2019

  Uppläsaren har trevlig och behaglig röst. Storyn är spännande och man vill hela tiden veta mer, men tyvärr så blir slutet lite väl bra och tillrättalagt

 5. Tonårsbok?
  Ann-Kristine (Helsingborg), 20 december 2018

  Trodde att temat med tanke på Facebook och alla andra sociala medier att storyn kunde vara spännande. Tyvärr var behållningen ganska medioker pga "tonårstemat" och dessutom lite seg. Vad gäller översättningen finns det en del att önska. Inläsningen bidrog också tyvärr till "fjortiskänslan" med den enerverande läspningen. Förmodligen en bättre bok att läsa än att lyssna på.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Laura Marshall