Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (13.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-10-24
Förlag
Ekerlids Förlag
ISBN
9789188193926

Får jag lov att berätta? - Kramgoa minnen från Christers garage E-bok

E-bok,  Svenska, 2016-10-24

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I Christer Sjögrens garage trängs allt från 15 bilar, mopeder, gitarrer, hyllmeter med tidningsurklipp, hundratals beundrarbrev till lådvis med gosedjur och vikingasouvenirer från hängivna fans.
Här möter vi sångaren som sålt mer är 12 miljoner skivor, sjungit Leende guldbruna ögon för både Drottning Silvia och Lady Gaga, lockat miljontals att bjuda upp till dans, krönts till dansbandskung, kysst Carola 122 gånger i Sound of Music, spelat teater med Thorsten Flinck, fått medalj av norske kungen, spelat in fem skivor i Tyskland - utan att kunna tala tyska - och blivit nära vän med konstnären Lars Lerin.

Följ med in i minnenas garage och läs Christers egen berättelse som med mycket humor och självdistans skildrar den stora livslånga kärleken till musiken, som fört honom från en enkel uppväxt i Hagfors, till enorma succéer med Vikingarna och som soloartist. Framgångar som gett honom både uppskattning från publiken och ett ekonomiskt välstånd som en arbetargrabb aldrig kunde drömma om. Men framgångarna har haft sitt pris. I boken berättar Christer Sjögren om ångest och ett missbruk som accelererade i takt med att karriären blomstrade. Och en viss rikskänd otrohetsaffär.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »