Visheten vaknar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2017-10-24
Förlag
Gilla Böcker
ISBN
9789188281463
Visheten vaknar (e-bok)

Visheten vaknar (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-10-24
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Världsklass!"

Steven Ekholm, Dagens Nyheter

Stockholm är fullproppat med tomtar, troll, vättar och älvor. De flesta människor ser dem inte tack vare Tilda. Det är nämligen hennes ansvar att rådare och människor hålls ifrån varandra. Det är svårt nog i vanliga fall, utan att trollen springer omkring på stan och beter sig som huliganer. Det visar sig att deras stora högtid, Vishetens dag, närmar sig och det går rykten om att den innefattar en förfärlig rit. Tilda måste se till att ingen skadas samtidigt som hon försöker få ordning på känslorna för Hakim och rädda sin vänskap med Imane. Ingenting blir lättare av att en attraktiv vittra behöver Tildas hjälp och att relationen till Natta börjar bli oväntat komplicerad.

Elin Säfström debuterade 2016 med En väktares bekännelser, en humoristisk ungdomsroman som på ett nyskapande sätt blandar nordisk folktro med urban fantasy. Visheten vaknar är den spännande fortsättningen, där trollen står i centrum.

"Det som imponerar på mig allra mest är Elin Säfströms rappa, vassa, härligt halvsarkastiska, associativa, ja helt enkelt väldigt roliga språk, något som verkligen hittat sin form i Visheten vaknar. ... Världsklass!"

Steven Ekholm, Dagens Nyheter

"Elin Säfströms inträde på ungdomsboksparnassen 2016 med En väktares bekännelse var något att storligen glädjas åt. Nu är fortsättningen här, Visheten vaknar, och den håller fullt ut det debuten lovade. Som stadig grund för de underfundiga händelserna ligger just språket - lustfyllt och leksligt. Det är bara att buga och njuta Oavbrutet spännande, mjukt ömsint och med ett slut som tack och lov pekar mot en fortsättning.

Gull Åkerblom, BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Visheten vaknar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. real life + fantasy

    Jag bara älskade Hungerspelen o Cirkeln etc etc. Alltså den typen av fantasy där "verkligheten kryddas med fantasy". Och därmed Visheten- (och Väktare-) böckerna!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Säfström Elin

  • En väktares bekännelser

    Säfström Elin

    Stockholm är fullproppat med tomtar, troll, vättar och älvor. De flesta människor ser dem inte tack vare Tilda. Det är nämligen hennes ansvar att rådare och människor hålls ifrån varandra. I vanliga fall delar Tilda jobbet som stans väktare med si...