Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Anton Modin (del 13)
Utgivningsdatum
2022-12-05
Upplaga
1
Förlag
Pub Lic
ISBN
9789188307293
Illegalisten (e-bok)

Illegalisten E-bok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-12-05

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur väl känner du din granne?
Den numer pensionerade KSI-agenten Anton Modin har tröttnat på alla skriverier om kriget i Ukraina. Det gör honom illa till mods. En solig försommardag får han, av förre Säpochefen, veta att det finns ett allvarligt hot mot det svenska samhället. Sovande spioner, så kallade illegalister, döljer sig mitt bland oss. De pratar svenska, dansar runt midsommarstången och vinkar glatt när vi möter dem på gatan, men kan när som helst aktiveras, med syfte att skada Sveriges infrastruktur.

Inledningsvis tror Modin att det är en överdrift, men när förre Säpochefen avlider på ett mystiskt sätt dras han in i en farlig jakt. Han inser att regeringen mörklägger att Ryssland infiltrerat flera myndigheter och att det svenska folket snart kan utsättas för samma tortyr som det ukrainska. Han måste hitta och likvidera spionerna. Snart befinner han sig mitt i ett dödligt spel, där han riskerar att bli nästa offer.

ANDERS JALLAI toppar ljudbokslistorna så snart han släpper en ny bok. Illegalisten är den trettonde, fristående boken om den avhoppade KSI-agenten Anton Modin. En spionthrillerserie som kritiker menar ligger otäckt nära sanningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Illegalisten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra spänning
  Staff, 4 februari 2023

  Spännande intrig som vanligt, denna gång med många kopplingar till det pågående kriget i öst. Trots att det är fiction får man många tänkvärda tankar om hur Sverige har styrts genom åren. Kul då man känner igen sig i miljöerna och bra kontrast till den s k Singöserien av Gustafsson/Kant som är väldigt PK i mitt tycke. Tillhör den bättre delen av Modinböckerna!

 2. Mycket bra!
  Lars Hammarstedt, 23 december 2022

  Mycket bra och proffsigt skriven, precis som tidigare utgivna böcker, ser fram emot kommande böcker!
  Svårt att sluta läsa, när man börjat.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anders Jallai