Konstnärens ö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (120.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden vid havet (del 2)
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2018-11-28
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789188321404
Konstnärens ö (ljudbok)

Konstnärens ö (ljudbok)

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-11-28

Styckköp

128

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Stella York och Jac sitter på ett plan som just ska landa på den vackra ön Mallorca som stiger upp ur havet likt en grönskimrande smaragd. Polischefen i Stockholm, Nick Ernekow, har kallat ner dem för ett nytt uppdrag. En ung student har hittats mördad i en av bergsbyn Valldemossas olivlundar. Den lokala polisen har bett om förstärkning och Nick ser ingen annan råd än att låta Stella York hjälpa honom eftersom han själv är tillsammans med hustrun Lina på husletarsemester längs Mallorcas turkosa vikar.

Vem kan hysa agg mot den ödmjuka och omtyckta studenten Cristóbal? Och kan flera studenter vara i fara? Mördaren verkar inte sky några medel för att lyckas i sin tanke. Men vad är motivet? Och vem kan man egentligen lita på?

Över Mallorca vilar fortfarande mörka minnen från tiden för Francisco Francos brutala styre över Spanien under 1900-talet. Men är det inte lite långsökt att tro att morden kan ha något med den sedan länge döde diktatorn att göra?

Efter succén med Smögenserien kommer nu deckarförfattaren Anna Ihrén med den nya internationella serien - Morden vid havet. Konstnärens ö, som är den andra delen i serien efter Prästinnans strand, är en spännande deckare fylld av vackra vyer, relationer och mörka hemligheter som någon är beredd att göra vad som helst för att dölja!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Ihrén