Glädje : konsten att finna lycka i en osäker tid (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (341.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Björn Wahlberg
Utgivningsdatum
2020-07-17
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Lisbet Holst
ISBN
9789188345547

Glädje : konsten att finna lycka i en osäker tid Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-17

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I en värld som härjats av en pandemi är vår förmåga att känna glädje vara viktigare än någonsin.

Alla kan vara lyckliga och alla kan känna glädje. Det gäller bara att veta hur man gör. För ett par år sedan möttes de två vännerna Dalai lama och Desmond Tutu för att samtala om glädje. Resultatet är denna bok, som innehåller deras personliga berättelser och lärdomar om glädje, de senaste vetenskapliga upptäckterna om djup lycka och dagliga övningar som utgör ankaret till ett rikt känsloliv.

Dalai lama och Desmond Tutu är stora spirituella och moraliska ledare, kända för att vara två av vår tids mest smittande glädjespridare, och båda har tilldelats Nobels fredspris. Men de har också prövats av stora personliga motgångar, och för medförfattaren Douglas Abrams delar de med sig av sin egen kamp. För att själv kunna känna riktig glädje måste man bringa glädje åt andra. Och framför allt visar de andliga mästarna hur den egna glädjen och humorn kan bidra till ett lyckligt och harmoniskt liv.

DALAI LAMA är den högsta ledaren inom den tibetanska buddhismen och fick Nobels fredspris 1989. Han har tidigare bland annat skrivit den hyllade boken Lycka! En handbok i konsten att leva.

DESMOND TUTU är sydafrikansk ärkebiskop, känd motståndare till apartheid och förespråkare för icke-våld. Han fick Nobels fredspris 1984. Han har tidigare skrivit böcker om förlåtelse och godhet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Glädje : konsten att finna lycka i en osäker tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Liten bok med stor klokskap!
    Christina Karlsson, 23 december 2022

    Den här boken borde alla läsa. Jag rekommenderar den varmt. Man måste inte vara religiös för att ta till sig deras universella klokskap.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna