Nystart i livet med ayurveda (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (22.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-09-28
Förlag
Bladh by Bladh
ISBN
9789188429896
Nystart i livet med ayurveda (e-bok)

Nystart i livet med ayurveda (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2018-09-28
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Längtar du efter ett liv som känns lätt, meningsfullt och härligt? Där stress och prestationshets inte tynger? Där magen mår gott, aptiten är god och sömnen likaså? Där du oftast känner dig stark, frisk,harmonisk och glad?

Unna dig en nystart med de kärleksfulla hälsolärorna ayurveda och yoga!

I boken guidar ayurvedas kloka helhetssyn och yogans kraftfulla tekniker dig till ett liv i balans, ett skönare, mer tillfredsställande och lyckligt liv. Du stärks i din tro på dig själv och på livet, för att kunna leva med mindre trötthet, oro och frustration.

Boken innehåller ett doshatest och råd om rätt kost, yogarörelser, andningsövningar och livsstil för din dominerande dosha och för eventuella obalanser. Börja med den del av livet som skaver mest. Ta ett steg i taget i din nystart, och lita på att du kommer fram.

Fyra steg till ett nytt liv handlar om förändringens faser enligt ayurveda, och hur du gör en nystart som håller i sig.

I Hur allt hänger ihop får du insikt i den kloka logiken bakom ayurveda, så att du själv kan hitta och behålla din unika balans för perfekt hälsa.

Hjärtat har alltid rätt handlar om vikten av att följa sitt hjärta, hur du skyddar dig från stress och sömnbrist.

Din mat medicin eller slagg? handlar om ayurvedas kärna, matsmältningen, om den bästa kosten för dig, om matsmältningselden agni och hur du undviker att skapa slaggprodukter när du äter.

Rasayana, läran om föryngring handlar om ayurvedas kunskaper om örter, kost och vanor som gör att vi håller oss unga och vitala i kropp och sinne.

Var dag en ny möjlighet ger tips till dig som vill smyga igång nystarten: sköna morgonrutiner, stärkande yoga och meditation, och ayurvedas örter och handlingar för föryngring.

Om författaren

Tia Jumbe är ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare, och passionerat dedikerad att sprida dessa läror. Hon driver den välbesökta bloggen Ayurvediskt. Nystart i livet med ayurveda är Tias sjätte bok, bland tidigare titlar finns Boosta hud & hår med naturens näringsbomber, Detox Lifestyle och Yoga & Jogga.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nystart i livet med ayurveda. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Heltäckande
    Helena Söderholm, 1 maj 2019

    Tycker boken ger god översikt om vad Ayurveda handlar om. Boken är lätt att förstå även om man som jag, inte har så mycket förkunskaper. Lätt att ta till sig och ger mersmak på att utforska mer inom ämnet.

Visa alla 1 recensioner