Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-11-06
Förlag
Norlén & Slottner
Dimensioner
210 x 147 x 16 mm
Vikt
266 g
SAB
Hc
ISBN
9789188503268
Resan tillbaka (häftad)

Resan tillbaka

Häftad, Svenska, 2017-11-06
158
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Olga bodde hos familjen Björksjö på Carlsborgs gård i många år, fram till en natt som maren 1980 då herrgården brann och familjen omkom. Polisen betraktade branden som en olycka. Olga däremot, var övertygad om att någon tänt på. Nästa morgon hittade hon Aika Matka, en till synes oansenlig ört, men som besatt oanade krafter. Den kunde åstadkomma tidsresor, och Olga insåg att hon just fått möjligheten att ta reda på sanningen kring branden.

Trettiosju år senare åker Ellinor till ett café där Carlsborg en gång stått. Vid ett toalettbesök svimmar hon av och vaknar snart i en ny verklighet. Carlsborg finns kvar och hela familjen Björksjö är vid liv. Ellinor misstänker att Olga, hennes mormor, skickat tillbaka henne för att rädda familjen och, inte minst, sätta dit mördaren. Vad mormor inte tänkt på var att Ellinors ankomst skulle påverka familjen på flera sätt. För när Ellinor träffar Henrik, sonen i huset, blir ingenting som mormor planerat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Resan tillbaka
  2. +
  3. Ett felsteg eller två

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett felsteg eller två av Karina Johansson (inbunden).

Köp båda 2 för 344 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karina Johansson

  • Ett felsteg eller två

    Karina Johansson

    Sagolika Teatern i Sunne hotas av nedläggning. Amatörteatergruppen Scengångarna ska sätta upp en revy för att försöka rädda den och anlitar Mirjam att skriva manuset. När Mirjam kommer till teatern för ett första möte med Scengångarna hittas Lenny...

Bloggat om Resan tillbaka