Cthulhu vaknar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (50.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Simon Väderklint
Utgivningsdatum
2017-08-16
Förlag
Fafner Förlag
Illustratör/Fotograf
Andreas Raninger
ISBN
9789188511461

Cthulhu vaknar Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-08-16

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Obevekligt sänker sig mörkret över världen. I träskmarkerna pågår makabra voodooritualer. Märkliga drömmar hemsöker människorna med visioner om en kolossal stad och en ofattbar varelse, som ligger död och drömmande däri. En hemlig kult arbetar i det fördolda för de Gamlas återkomst, och någonstans i Stilla havet höjer sig uråldriga krafter ur djupen.

H.P. Lovecraft (1890-1937) var en av de stora pionjärerna inom skräckgenren. Han är mest känd för att ha skapat Cthulhu-mytologin, där människan är liten och betydelselös i ett ofattbart stort universum, fyllt med likgiltiga eller fientliga urtidskrafter.

Lovecraft hade en begränsad läsekrets under sin livstid men hans verk har efter hans död kultförklarats och är en outtömlig källa till inspiration för såväl författare som filmskapare. Han anses allmänt vara en av 1900-talets mest inflytelserika skräckförfattare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Cthulhu vaknar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande bok.
    - (Hemse), 27 augusti 2020

    Väldigt bra och spännande bok, och mycket bra framfört av personen som läste den.

  2. Klassiker i urusel kvalitet

    Bra inläsning av Lovecrafts klassiker - men tyvärr är ljudkvalitén bedrövlig.
    MP3-filen är nedkomprimerad till blygsamma 48kbit/s - i mina öron är ljudet snäppet under ett taskigt telefonsamtal, något som ljudbokens låga pris inte ursäktar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av H P Lovecraft