Sjusiffrigt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2017-11-15
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789188545121
Sjusiffrigt (e-bok)

Sjusiffrigt (e-bok)

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-11-15
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
VÄNNER SVIKER HÅRDAST

En sen kväll kidnappar Julia, Carla och Nikolina en ung miljardär. De är väl förberedda, synkade och stenhårda. Ingenting kan gå fel. Men när lösensumman uteblir tvingas de till nya brott. Allt kompliceras ytterligare när miljardären hamnar på sjukhuset där Julia är läkare. Hon faller handlöst för sin patient.

Under tiden arbetar sig polisen allt närmare kidnapparna, men har svårt att tro att det är kvinnor som ligger bakom de råa brotten.

I Sjusiffrigt ställs vänskapens lojalitet mot attraktionens kraft. Det är en nervkittlande polisthriller med gripande intrig och oväntade förvecklingar. Tre barndomsvänner som yr från sitt förflutna ? och rusar rakt mot en oförglömlig upplösning.

ANNA KAROLINA har arbetat som polis i 15 år och är känd för sina trovärdiga polisiära beskrivningar. 2014 debuterade hon med Stöld av babian, som nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudboks-priset. Därefter har hon skrivit ytterligare två böcker och översatts till ett flertal språk. Hon är bosatt i Malmö.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sjusiffrigt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 15 november 2017

    Jag har läst tre böcker tidigare av Anna Karolina. Det är en serie om polisen Amanda Paller som hon har gett ut på ett annat förlag. Stöld av babian, Står dig ingen åter, och Förlorat ansikte heter dom, och länkarna går till mina recensioner av böckerna.

    Nu har Anna Karolina bytt förlag, och kommit ut med en ny kriminalroman, Sjusiffrigt, som är helt fristående från hennes tidigare böcker.

    Jag tyckte mycket om även Sjusiffrigt, precis som jag har gjort med hennes tidigare ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Karolina

Bloggat om Sjusiffrigt