Sjusiffrigt (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (348.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Moa Gammel
Utgivningsdatum
2017-11-15
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789188545138
Sjusiffrigt (ljudbok)

Sjusiffrigt Ljudbok

(7 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-11-15

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
VÄNNER SVIKER HÅRDAST

En sen kväll kidnappar Julia, Carla och Nikolina en ung miljardär. De är väl förberedda, synkade och stenhårda. Ingenting kan gå fel. Men när lösensumman uteblir tvingas de till nya brott. Allt kompliceras ytterligare när miljardären hamnar på sjukhuset där Julia är läkare. Hon faller handlöst för sin patient.

Under tiden arbetar sig polisen allt närmare kidnapparna, men har svårt att tro att det är kvinnor som ligger bakom de råa brotten.

I Sjusiffrigt ställs vänskapens lojalitet mot attraktionens kraft. Det är en nervkittlande polisthriller med gripande intrig och oväntade förvecklingar. Tre barndomsvänner som yr från sitt förflutna - och rusar rakt mot en oförglömlig upplösning.

ANNA KAROLINA har arbetat som polis i 15 år och är känd för sina trovärdiga polisiära beskrivningar. 2014 debuterade hon med Stöld av babian, som nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudboks-priset. Därefter har hon skrivit ytterligare två böcker och översatts till ett flertal språk. Hon är bosatt i Malmö.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Karolina