De hängda hundarna (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (444.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Oxen-serien (del 1)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2017-09-21
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789188647337
De hängda hundarna (ljudbok)

De hängda hundarna Ljudbok

(77 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-09-21

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Danmarks mest prisdekorerade soldat någonsin, krigsveteranen Niels Oxen, lever tillsammans med sin hund i en källarlokal i nordvästra Köpenhamn.

Han plågas av trauman och hankar sig fram genom att samla tomflaskor och äta matavfall från stormarknader. I hopp om att sluta fred med sina inre demoner flyttar han ut i landets största skog för att slå läger och leva ett enkelt liv.

Men drömmen om fred förvandlas till en mardröm. Efter ett nattligt besök på ett medeltida slott i skogen misstänks han plötsligt för att ha dödat slottets herre, en före detta ambassadör och grundare av en inflytelserik orden.

Den oortodoxa Margrethe Franck från underrättelsetjänsten får i uppdrag att leda utredningen, som snart visar sig bestå av en serie mystiska mord, tydligen bara har en sak gemensamt: Hängda hundar.

De hängda hundarna är första delen i Jens Henrik Jensens Oxentrilogi. Serien har sålt i mer än 100 000 exemplar i Danmark och böckerna kommer att filmatiseras under 2018.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av De hängda hundarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. De hängda hundarna.
    Pelleskutt7 (Alsterbro), 17 januari 2024

    Det var en minst sagt bra och spännande bok.

  2. Mycket seg
    Justine13, 17 juni 2019

    Jag såg fram mot den här boken. Verkade på pitchen ganska spännande. Men Stefan Sauks inläsning fick mig för första gången som boklyssnare att nicka till .Flera gånger. Segt, seg inläst och mycket virrig början. Hade svårt att orientera mig och inget verkade höra ihop. Efter att han lyssnat i tre timmar gav jag upp - det har jag aldrig gjort tidigare. Men det här har nu drabbat mig med bra inläsare(Sauk är normalt bra)flera gånger. Hoberstorfers inläsning av Annars skjuter Jägaren mig, Reine ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jens Henrik Jensen