En modern familj (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2018-02-14
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Urban Andersson
Originaltitel
En moderne familie
Dimensioner
216 x 142 x 27 mm
Vikt
510 g
SAB
Hce
ISBN
9789188647856
En modern familj (inbunden)

En modern familj

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-02-14
189
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Efter fyrtio års äktenskap bestämmer sig Torill och Sverre för att skiljas. De är sjuttio år, nyblivna pensionärer och känner sig klara med familjeprojektet. Det gör inte deras tre vuxna barn: Liv, Ellen och Håkon. För dem är familjen på olika men högst påtagliga sätt ett centrum, själva grunden för deras värderingar, val och ambitioner. Ett födelsedagsfirande med hela familjen på semester i Italien blir starten på uppbrottet, och rutiner och rollfördelningar löses upp. När föräldrarna så går skilda vägar rycks marken undan för var och en av syskonen. Och balansen dem emellan förändras. Genom de tre syskonens olika ögon berättas en historia om tillhörighet, uppbrott och konsekvenser. Vad är egentligen en familj? Helga Flatland (f. 1984) debuterade 2010 med Bli hvis du kan. Reis hvis du må, en bok som fick fin kritik och för vilken Flatland tilldelades en rad litterära priser. Med En modern familj visar Helga Flatland att hon är en av de största yngre författarna i Norge och hon jämförs med Linn Ullman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En modern familj
 2. +
 3. Buddenbrooks : en familjs förfall

De som köpt den här boken har ofta också köpt Buddenbrooks : en familjs förfall av Thomas Mann (storpocket).

Köp båda 2 för 309 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En modern familj. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Berör
  Villivonkansbooks, 22 februari 2018

  Torill och Sverre bestämmer sig för att skilja sig efter fyrtio års äktenskap. De är sjuttio år, pensionärer och känner sig färdiga med familjeprojektet. För deras tre barn Liv, Ellen och Håkan rycks marken undan och allt mellan dem ändras.
  🐴
  Helga Flatland är en av de nya yngre stora författarna i Norge. En modern familj är min första bekantskap med författarens böcker. Det är en bok som berör och engagerar. Jag blir berörd av familjen och hur allt rasar i och med skilsmässan... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helga Flatland