Den frusna elden (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (600.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Oxen-serien (del 3)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2018-05-08
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Leif Jacobsen
ISBN
9789188647894

Den frusna elden Ljudbok

(83 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-05-08

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den danske krigsveteranen Niels Oxen tros ha dött under en olycka till sjöss. Han har dock mirakulöst överlevt och försöker komma tillbaka till livet på en liten ö i den svenska skärgården.

När ledarna i det hemliga maktnätverket Danehof upptäcker att deras försök att eliminera Oxen har misslyckats inleder de en jakt för att döda honom. Oxen vet att han inte kan vända sig till polisen, om de upptäcker att han lever kommer han att ställas inför rätta anklagad för ett mord som han inte har begått.

Så Oxen beslutar sig för att själv hitta de skyldiga. Om han misslyckas är han dömd för alltid utan chans att återse sin son.

Inför en i det närmaste omöjlig uppgift kontaktar han sin tidigare partner från PET, Margrethe Franck, som är avskedad och jobbar som hotellstäderska. Tillsammans tar de upp kampen mot Danehof. En kamp som tidigare haft dödliga konsekvenser. De kan bara få sina liv tillbaka genom att besegra Mörkermännen. Men hur bekämpar man en osynlig fiende?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Den frusna elden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den frusna elden.
  Pelleskutt7 (Alsterbro), 22 januari 2024

  Den här boken var verkligen bra och spännande och bra uppläsare.

 2. Den frusna elden
  -, 1 februari 2021

  Spännande och oförutsägbar. Vill bara höra mer av Jensen

 3. Nagelbitare
  Claes Holmberg, 5 juli 2019

  Spänningen och kasten var olidliga. Jag nästan sträckläste hela boken. Vissa partier kanske var lite långsamma men man behöver hämta andan också.

 4. Vilken historia.........
  Darre, 24 oktober 2018

  Siste delen av Oxen triologien når sin upplösning, dock på ett lite udda sätt. Fantastiskt bra trilogi & mycket bra inläst av herr Sauk. Rekommenderas.

 5. En optimal läsupplevelse
  Jacinta, 15 juni 2018

  En bok, som liksom "De hängda hundarna", innehåller allt. Jag hoppas att det kommer en tredje bok i samma serie. Stefan Sauk som uppläsare är oöverträffad.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Jens Henrik Jensen