Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Höga kusten-serien (del 1)
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2017-10-16
Förlag
Mima Förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
175 x 110 x 20 mm
Vikt
200 g
SAB
Hc
ISBN
9789188681058
Prästens lilla flicka (pocket)

Prästens lilla flicka

(44 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2017-10-16
55
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
#4 på Storytels topplista!

»Susan Casserfelt kan det där med att gripa tag i sina läsare. Solklara 5 av 5 i betyg!« Bokraden

16-åriga Josefin kommer aldrig hem efter sin sånglektion. En skallgång med frivilliga söker efter den kände Modotränarens dotter. Situationen försvåras ytterligare av den snöstorm som lamslår Höga kusten.
Fallet med den försvunna flickan sätter polisstyrkan i Örnsköldsvik på prov. Den oerfarna polisaspiranten Kajsa Nordin upptäcker att ju djupare hon gräver i fallet, desto fler hemligheter verkar det finnas kvar att upptäcka.
Samtidigt dras den kända konstnären Zeta på Mariatorget i Stockholm in i dramat när en ung, utlandsfödd man ringer på hos henne. Mannen är på flykt, men från vad? Den excentriska Zeta, just hemkommen från New York i ett desperat försök att rädda sin dalande stjärna, behöver verkligen inte ytterligare ett problem.
Vad har hänt Josefin - och vad döljer Prästens lilla flicka?

SUSAN CASSERFELT beskriver själv sina böcker som »Åsa Larsson möter Bruce Willis i Die Hard, men en kvinnlig Bruce Willis. Psykologiska spänningsromaner med mycket action.« Hennes två första deckare har gjort jättesuccé på Storytel, med första- respektive fjärdeplacering på topplistan. Susan skriver just nu på tredje delen i Höga kusten-serien. Prästens lilla flicka är den första fristående boken i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Prästens lilla flicka. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Otäckt
    Helgagren, 28 november 2017

    Jag har inte läst färdigt boken och vet inte om jag ska göra det heller. Anledningen är att det förekommer en så hemsk skildring av hur man torterar och misshandlar en katt och sedan bara låter den dö i ensamhet. Jag har så svårt för sådana skildringar. Annars gillar jag boken men just det avsnittet hade jag kunnat vara utan.
    Kan tyvärr inte rekommendera boken till en kattvän!
    Jag kan tillägga att jag inte läser utan lyssnar på boken. Det innebär att jag inte hade en aning om att den ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Susan Casserfelt