Allt som är rätt och rent (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
William Johnson (del 2)
Antal sidor
381
Utgivningsdatum
2019-12-02
Förlag
Calidris förlag
SAB
Hc
ISBN
9789188703262
Allt som är rätt och rent (häftad)

Allt som är rätt och rent

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2019-12-02
199
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det är julafton, snön ligger djup över Vimmerby och tre barnfamiljer firar jul tillsammans. Vännerna är grannar, arbetar tillsammans och umgås på fritiden. Utåt sett verkar de ha allt: kärlek, vänskap, vackra hem och mycket pengar. Men under ytan döljer sig många hemligheter.
Sent på julaftonsnatten hittas en av männen död och det visar sig snart att han har blivit mördad. Polisinspektör William Johnson får därmed återigen leda en mordutredning. Spåren leder honom och hans kollegor till såväl hemligheter inom vänskapskretsen som ett religiöst samfund som den mördade mannen tillhörde under sin uppväxt.
Samtidigt kämpar Williams sambo Josephine Carlberg med problem i sin egen familj. Och som om inte det räckte fortsätter Williams lillebror James att ställa till problem.

Michaela Winglycke har skrivit ännu en spänningsroman där karaktärernas relationer står i centrum. Det här är andra delen i serien om William och Josephine, den första Jag tvivlar på ditt ord utkom sommaren 2019. Michaela är beteendevetare och studerar juridik. Numer är hon bosatt i Stockholm, men hon tillbringar somrarna i sina hemtrakter där berättelserna utspelar sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Allt som är rätt och rent
 2. +
 3. Hämnden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hämnden av Rolf Norrman (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Allt som är rätt och rent. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. "Relations-deckare"
  bok_stavligt, 30 juli 2020

  Michaela Winglyckes andra bok om William och Josephine börjar med att William får avbryta sitt julfirande med familjen då en man hittas död under julaftonsnatten. Tre familjer har som de brukar firat jul tillsammans. Under natten upptäcker de att en av dem saknas, några börjar leta och hittar honom död. Det som verkar vara tre lyckliga framgångsrika familjer visar sig dölja en hel del under ytan. I det förflutna finns också det religösa samfund där mannen växt upp och som polisen misstänker k... Läs hela recensionen

 2. Spänning i Vimmerby
  @bettan_bokprataren (Örebro), 8 februari 2020

  Jag var väldigt imponerad av Michaelas första bok Jag tvivlar på ditt ord. Jag tycker inte att den här når riktigt samma nivå.
  För mig är det alldeles för många personer att hålla ordning på och därför kanske jag hade jättesvårt att komma in i handlingen och den blev rörig och seg. Men ju mer jag läste ju lättare blev det och intrigen växte och blev riktigt bra. Den är spännande ända in till the bitter end. Det är ett riktigt stort plus.
  Det är en spänningsroman men även en hel del a... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Michaela Winglycke

 • Jag tvivlar på ditt ord

  Michaela Winglycke

  En sommarnatt hittas en kvinna brutalt mördad på en badplats i utkanten av den idylliska småstaden Vimmerby, där hon semestrat tillsammans med sin familj. Polisinspektör William Johnson, som nyligen flyttat tillbaka till sin hemstad tillsammans me...