Återträffen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-09-11
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188704276

Återträffen E-bok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-09-11

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Fem kvinnor åker till fjällen för en återförening. Det är tjugo år sedan de pluggade ihop och Lisen - som äger ett överdådigt hus i Åre - bjuder in. Trots den inledande champagnen maler oron inför en helg med personer som de egentligen inte känner längre. Helgen börjar glatt med en god middag och prat om gamla minnen, men allt eftersom börjar sprickorna visa sig. Livsbesvikelser och avund kommer i dagen, och medan snöovädret tilltar på fjället övergår den sjudande spänningen i öppen konflikt. De kan inte förlåta vare sig varandra eller sig själva för gamla försyndelser. Och när nya hemligheter når upp till ytan brister fördämningarna. Fem åker dit men bara fyra återvänder hem. I "Återträffen" skriver Camilla Sten och Viveca Sten för första gången tillsammans för vuxna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Återträffen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 22 oktober 2019

    Boken Återträffen är ett samarbete mellan mor och dotter, Viveca och Camilla Sten. Jag har läst det mesta som dom båda två har skrivit, och gillat.

    Den här boken är ett litet drama som utspelar sig mellan fem gamla vänner, en helg i ett snöigt Åre.

    Välskriven och spännande, och jag kan absolut rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna