Shirins första fall (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Shirin Sundin
Utgivningsdatum
2018-01-16
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188704429
Shirins första fall (e-bok)

Shirins första fall (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-01-16
55
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Spännande kortroman - en prolog till Wennstams deckarserie om Shirin Sundin-Nouri.Anita är en kvinna som reder sig själv. Hon är inte rädd för att vara ensam ute på en ö. Det är ju helt ljuvligt, tystnaden och det ostörda läget. I nästa sekund krossas hennes vinglas mot golvet. Någon står utanför fönstret och lyser henne rakt i ansiktet med en ficklampa. Katarina Wennstams kortroman går tillbaka till det som blev det första fallet för advokaten Shirin Sundin-Nouri från Alfahannen, Gänget med flera. Vad hände Anita? Och blev rätt person fälld för brottet?Fallet med den mordanklagade Magnus Tapper har plågat Shirin Sundin-Nouri i åratal. Hon var oerfaren och kunde inte ge honom det försvar som han borde fått. Ett rejält misslyckande. Sex år senare läser Shirin om hans frigivande och beger sig till den ensligt belägna stugan där brottet begicks för att konfrontera det förflutna. Med sin sedvanliga känsla för spänning tar Katarina Wennstam oss med till början av Shirins advokatkarriär och går till botten med vad som egentligen hände ute på ön den där gången för många år sedan."Shirins första fall" har publicerats i Damernas Värld 2014."Katarina Wennstam vrider skickligt på perspektiven så att historien blir en helt annan än man tror, och ställer som hon brukar en rad obehagliga frågor om vad vi definierar som brott." Lotta Olsson, DN

Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Shirins första fall. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 22 januari 2018

    Har man läst Katarina Wennstams romaner med Shirin Sundin-Nouri som huvudperson, så ska man helt klart läsa den här kortromanen från nya Bonnier Bookery.

    Bonnier Bookery är ett helt nytt bokförlag inom Bonnierförlagen AB, och dom kommer att till största delen att ge ut kortromaner i e-boksformat och ljudboksformat.

    Shirins första fall, är en kort och snabbläst liten berättelse om advokatens första fall. Välskriven och spännande. Och jag kan absolut rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Shirins första fall