Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Malin Dahl (del 1)
Utgivningsdatum
2019-09-19
Förlag
Southside stories
ISBN
9789188725424
Den som haver barnen kär (e-bok)

Den som haver barnen kär E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-09-19

Styckköp

133

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När barnen på Kullens förskola ska räknas in under en vinterutflykt i Lill-Jansskogen i Stockholm saknas Simon.

Men en tvååring kan väl inte bara försvinna? Inte mitt på dagen, inte från förskolan. Kanske har han följt efter ett papper som fladdrade i vinden, en boll i rullning, en hund på rastning? Eller gömt sig. På skoj, som barn gör.

Timmarna går utan att Simon hittas. Paniken växer hos pojkens anhöriga och polisen saknar konkreta spår. Är Simon ens kvar i området? Eller är han bortförd? Av vem i så fall och varför?

Psykologen Malin Dahl kopplas in för att hålla krissamtal och stötta förskolepersonalen. Snart engagerar hon sig långt mer än någon hade förväntat sig, allra minst hon själv, och när fler barn försvinner kan hon inte längre backa.

Den som haver barnen kär är en psykologiskt inträngande spänningsroman om föräldraskap, barnlängtan och hur långt vi egentligen är beredda att gå för våra små.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den som haver barnen kär. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 22 oktober 2019

    Boken Den som haver barnen är skriven av den debuterande författaren Viktoria Höglund. Och jag tycker att det är en mycket bra debut.

    Välskriven, spännande, gripande, bra, och oförutsägbar, dom orden tycker jag att man kan beskriva boken med. Väldigt berörande när det handlar om små barn som försvinner.

    Rekommenderar boken varmt, och jag ser fram emot fler böcker av författaren så småningom.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Viktoria Höglund