Oduglingen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (62.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Malin Dahl
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2020-05-09
Förlag
Southside stories
ISBN
9789188725677
Oduglingen (ljudbok)

Oduglingen Ljudbok

(12 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-05-09

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En solig vårdag försvinner plötsligt läraren Karin Olofshammar. Har hon råkat ut för en olycka eller ett brott? Kan det ha med den infekterade grannfejden att göra?

Sonen Emil får allt större samvetskval. Han kan inte släppa tanken på att mammans försvinnande bottnar i grälet de hade kring hans framtid. Efter att än en gång ha misslyckats med att komma in på musikhögskolan, berättade Emil att han hade bestämt sig för att avsluta musiksatsningen. Mamman ville inte acceptera beslutet, vilket fick Emil att rusa ut ur huset.

Hur besviken blev hon egentligen? Har Emils beslut fått henne att ge upp allt? Eller värre än så: Har hon tagit sitt eget liv?

Oduglingen handlar om ond, bråd död och en ung människas prestationsångest. Det är också en berättelse om en mammas önskan att förverkliga sig själv genom sina barn - och hennes oförmåga att skilja sina egna drömmar från sin sons.

Boken är en fristående kortroman om psykologen Malin Dahl och en uppföljare till Viktoria Höglunds hyllade spänningsdebut Den som haver barnen kär.

"En spännande och pulshöjande kortroman [...] Handlingen är dramatisk med ett oförutsägbart avslut. Rekommenderas varmt." brijreads
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Viktoria Höglund