Liggande kroppsscanning- Mindfulness avslappning  (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (9.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mindful meditations (del 3)
Inläsare
Camilla Gyllensvan
Utgivningsdatum
2017-11-29
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789188739056

Liggande kroppsscanning- Mindfulness avslappning Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-11-29

Styckköp

126

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
LIGGANDE KROPPSCANNING
Är en av de mest populäramindfulness övningarna och används ofta för att somna och sova bättre, släppa stress och lära känna igen kroppens signaler samt för att ge dig själv vila och ny energi. Den här mindfulness övningen kan du göra liggande eller sittande. Slut dina ögon och slappna av. Detta är en meditation särskilt lämpad för att öva sig i att ge efter och släppa taget.

Andas in genom näsan och låt luften fylla lungorna ända ned i magen och låt luften sakta gå tillbaka samma väg ut igen. Varje gång du andas in kan du tänka "släpp", och när du andas ut "taget".Varje gång du andas ut sjunker du allt djupare ner mot underlaget, du blir mer avslappninad och avkopplad.

Syftet med att träna mindfullness och den här övningen handlar om att bli medveten om kroppen och dess signaler. Många finner denna övning avkopplande och avstressande och vissa somnar av övningen, Därför lämpar den sig även att göra på kvällen för att vara mer avslappnad och redo för sömn. Många upplever att de har en djupare sömn och somnar lättare efter att regelbundet använt sig av denna övning.

Den passsar likabra att göra på morgonen som på dagen. För bästa resultat rekommenderar vi dig att regelbundet lysnna på denna inspelning, gärna 21 dagar i följd och sedan närhelst du vill. Ju mer du lyssnar desto lättare kommer du slappna av och känna dig mer utlivad. Du kan med fördel kombiner aden med någon av de andra inspelningarna i Mindful meditation serien.

Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer. Hon är utbildad i KBT , ACT och mindfulness. Samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP Program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. För mer info besök www.camillagyllensvan.com
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Liggande kroppsscanning- Mindfulness avslappning . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Avslappning för alla
    marina påhlsson, 29 maj 2019

    Jag blev avslappnad i hela kroppen och kunde lätt ha somnat efteråt. Lugn behaglig röst att följa genom kroppscaningen. En avslappningsövning för alla stressade människor men även i förebyggande syfte för att komma till ro

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Gyllensvan