Somna snabbt - meditation för djup sömn  (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (11.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mindful meditations (del 5)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Camila Gyllensvan
Utgivningsdatum
2017-11-22
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789188739223
Somna snabbt - meditation för djup sömn  (ljudbok)

Somna snabbt - meditation för djup sömn Ljudbok

(19 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-11-22

Styckköp

126

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
SOV GOTT - Somna snabbt med hjälp av denna inspelning.

Att sova är livsviktigt fast ändå har fler och fler svårt att somna och sova. Vår vardag i dag styrs mycket av att våra gränser mellan vakenhet och vila blir allt suddigare. När du lyssnar regelbundet på den här inspelningen kommer du lära dig själv, din kropp och ditt sinne att sakta ner och slappna av.

I den här mediatitonen får du varsam guidnig i att först släppa de eventuela spänningar du har i kroppen och sedan förflytta dig till en lugn och rofylld plats för att låta sömnen komma.
Vid regelbundet lyssnande kommer du märka att din sömn kvalite blir bättre och att du somna snabbare och vaknar utvilad på morgonen. Du kan med fördel börja att lyssna daglligen under 21 dagar för bästa resultat reommenderar vi att du fortsätter lyssna regelbundet. Du kan med fördel kombinera denna med någon av de andra Mindful meditation inspelningarn.

Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach, och NLP Trainer. Hon arbetar med att utbilda i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP Program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, hypnos, KBT och ACT som komplement till coaching med goda resultat. www.camillagyllensvan.com
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Somna snabbt - meditation för djup sömn . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En toppenbok
    -, 18 augusti 2021

    Somnar alltid innan boken är slut, funkar perfekt inför sömn

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Gyllensvan