Skendöda (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (413.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Motståndstrilogin (del 2)
Inläsare
Louise Boije af Gennäs
Utgivningsdatum
2018-09-17
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789188745491
Skendöda (ljudbok)

Skendöda Ljudbok

(24 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-09-17

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Vart vänder man sig
när ingenting är som det verkar vara?

Sara har bestämt sig för att återvända till Stockholm från Örebro, trots de märkliga och traumatiska händelser som präglat hennes första höst i huvudstaden. Mer på sin vakt än någonsin byter hon jobb och lägenhet i hopp om att de ansiktslösa förföljarna ska lämna henne i fred.

Men den mardrömslika utpressningen tar snart vid där den nyss slutade. Finns det överhuvudtaget någon i Saras omgivning som hon kan lita på?

I MOTSTÅNDSTRILOGIN skildrar Louise Boije af Gennäs en ung kvinnas kamp mot det etablerade maktmaskineriet. Det är en nervkittlande lek med verklighet och fiktion, där ingenting är som det verkar och där sanningen kan komma att förändra allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skendöda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skickligt skriven
    Ann-Kristine (Helsingborg), 19 juli 2019

    En ganska osannolik historia men så skickligt invävd i så många av politiska händelser i Sverige genom åren. En "uppdatering" som väcker många minnen! Ett plus är författarens uppläsning vilket bidrar till trovärdigheten - något som fler borde göra då alltför många inläsare tyvärr förstör upplevelsen av en berättelse!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Louise Boije Af Gennäs