Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
490
Utgivningsdatum
2018-09-26
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
218 x 150 x 33 mm
Vikt
703 g
SAB
Hc
ISBN
9789188769329
Dödlig konsekvens (inbunden)

Dödlig konsekvens

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-09-26
229
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Lena och Torsten Klingbergs dotter inte kommer hem efter en fest och senare hittas död, krackelerar deras liv fullständigt. Allt som Lena mödosamt och målmedvetet byggt upp under många år är ingenting värt längre och raseras bit för bit. Hon går från att vara en betydande stöttepelare i samhället, till att bli en hämndlysten människa som väljer att ta lagen i egna händer. Förövarna visar sig vara personer som hon gjort allt för att glömma, men inte lyckats. I jakten på dem trampar hon in på mycket farliga områden där maffian orsakar kaos i Europas flyktinghantering. Snart befinner sig Lena i ett nervkittlande mardrömstillstånd, när hon tar upp kampen för att rädda ensamkommande barn från trafficking. Slutligen står hon ansikte mot ansikte med sin verkliga, hittills dolda, fiende. En fiende som måste avsluta hennes liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dödlig konsekvens
 2. +
 3. Björnen sover

De som köpt den här boken har ofta också köpt Björnen sover av Emelie Schepp (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Dödlig konsekvens. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag kunde inte sluta läsa
  Erica Eklund, 15 januari 2020

  Dödlig konsekvens har ett fantastiskt driv som gjorde att jag hade svårt att lägga den ifrån mig. Det är en deckare som sticker ut, som är annorlunda på ett bra sätt. Som läsare får jag tillfälle att fundera över rätt och fel och vad jag själv skulle vara kapabel till om jag hamnade i en viss situation. Karaktärerna är trovärdigt framställda och som läsare märker jag att det ligger mycket noggrann research bakom den här boken. Boken är grym och otäck många gånger, precis som verkligheten. J... Läs hela recensionen

 2. Imponerande!
  Åsa, 6 mars 2019

  Fantastiskt skickligt av författaren att tidigt i berättelsen avslöja vilka förövarna är och sedan bygga upp spänningen så fulländat under nästan 500 sidor! En bok som man inte kan lägga ifrån sig förrän sista sidan är läst - och därefter saknar man den genast!

 3. Otroligt spännande
  @boktyckaren, 11 februari 2019

  📖
  Lenas make är sjökapten och är iväg på jobb, och hon är osams med dottern Jennifer. Hon gillar inte hennes umgänge och vill inte att hon går på den där festen. När Jennifer dagen efter inte har kommit hem och senare hittas död, börjar Lenas helvete.
  📖
  Maryam ha förlorat hela sin familj. De flesta är döda, någon kanske har klarat sig, hon vet inte. Själv har hon lyckats fly och hamnat på ett boende i Sverige. Genom ett par tjejer som varit här lite längre får hon ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner