Barns självkänsla. Den korta versionen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (52.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den korta versionen
Inläsare
Petra Krantz Lindgren
Utgivningsdatum
2019-03-12
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789188835789

Barns självkänsla. Den korta versionen Ljudbok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-03-12

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Detta är en sammanfattad version av Petra Krantz Lindgrens framgångsrika bok "Med känsla för barns självkänsla". En bok om föräldrar och barn, självkänsla och medkänsla, konflikter och vikten av att se saker från olika håll. Hur lyssnar vi uppmärksamt, hur talar vi utan att kränka, hur låter vi våra barn vara precis så kompetenta som de är? Framför allt handlar det om hur vi kan ge våra barn trygghet och mod att följa sin innersta röst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Barns självkänsla. Den korta versionen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa boken! Borde alla vuxna läsa!!
    -, 4 februari 2021

    Absolut bästa boken för vuxna med tankar om barn! Jag tycker alla vuxna ska ta del av denna bok. Tror verkligen det hade vart hjälpsamt. Jag känner att med hjälp av denna bok, kan tänka ytterligare ett steg för att göra mitt absolut bästa för mina barn!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Petra Krantz Lindgren

  • Med känsla för barns självkänsla

    Petra Krantz Lindgren

    "När du skäller på mig, mamma, är det svårt för mig att älska mig själv."Så löd rubriken på ett inlägg som jag skrev på min blogg vid ett tillfälle. I inlägget beskrev jag ett samtal som jag hade haft med min sjuåriga dotter, där jag frå...