Faderland (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-03-15
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Hans Berggren
ISBN
9789188859129
Faderland (e-bok)

Faderland E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-03-15

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
OM HITLER VANN KRIGET

Berlin, april 1964. Efter Adolf Hitlers seger i andra världskriget sträcker sig det stortyska riket från Nordsjön till Kaspiska havet. Förberedelserna inför Führerns sjuttiofemte födelsedag är i full gång i den pampiga huvudstaden.

Ett manslik hittas i en sjö nära Berlins mest prestigefyllda förort. Xavier March, mordutredare vid Kriminalpolizei, börjar nysta i omständigheterna kring dödsfallet. Tillsammans med den amerikanska journalisten Charlotte Maguire kommer han en gigantisk hemlighet på spåren - en hemlighet som utgör ett hot mot hela det nazistiska systemet om den skulle komma ut. Och Gestapo är hela tiden paret hack i häl ...

FADERLAND är Robert Harris debutroman. Den kontrafaktiska thrillern utkom 1992 och blev en av tidens mest omtalade. Den låg länge på bästsäljarlistorna i England och USA, och översattes till 25 språk. Faderland har sålt i över tre miljoner exemplar.

"Storslagen och skrämmande ... Övertygande i varje detalj." - Daily Telegraph
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Faderland. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Excellent fångat om Hitler vunnit!
    Annika Larsson, 2 maj 2019

    Att kunna rita upp hur Berlin, och även världen runt om, är helt suveränt återgivet i denna bok! Hitlers planer för Berlin har genomförts, och man får känslan att det har varit så en längre tid! Folket som antingen hatar eller älskar landet och regimen! Alltså inte bara själva mordmysteriet! Allt finns med! Verkligen mycket välskriven bok!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Robert Harris