Äldre dam med onda avsikter (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-01-13
Förlag
Bokförlaget Nona
ISBN
9789188901644
Äldre dam med onda avsikter (e-bok)

Äldre dam med onda avsikter E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-01-13

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Underskatta aldrig en äldre dam!

Ingen skulle någonsin tro försynta gamla Maud om någonting ont. Men Maud är allt annat än den väna och förvirrade lilla dam hon ger intryck av att vara. Hon är åttioåtta år, vid god vigör, har en kristallklar hjärna och hon skyr inga medel när hennes lugna och behagliga tillvaro hotas ...

Maud har ingen familj, inga vänner. Hon bor själv i en paradvåning i innerstan. Det är ett ensamt liv, men det är precis så hon vill ha det. När någonting stör henne ser hon till att bli av med problemet. Permanent. Hög ålder, läsglasögon och grått hår i svinrygg är en oslagbar förklädnad, som Maud bättrar på genom att spela halvdöv, dement och rörelsehindrad, när hon hänsynslöst eliminerar alla som besvärar henne.

I fem spännande och mycket underhållande berättelser får du här stifta bekantskap med en äldre dam med onda avsikter.

Helene Tursten är född och uppvuxen i Göteborg. Innan Helene blev författare arbetade hon som sjuksköterska och tandläkare. Hon debuterade 1998 med Den krossade tanghästen. Helene Turstens tio böcker om kriminalinspektör Irene Huss har både blivit film och tv-serie. I den populära serien om kriminalinspektör Embla Nyström har det hittills utkommit tre böcker. Helenes böcker är utgivna i tjugofem länder och har sålts i över fem miljoner exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Äldre dam med onda avsikter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig och lättsam
    Britt-Marie , 11 april 2022

    Rolig , lättsam och underhållande bok. Annorlunda dam med karaktär. Smarta och utstuderade underhållande intriger med finesser . En bok för kortare resor på flyget tex!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helene Tursten