Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2019-09-26
Upplaga
1
Förlag
Idus Förlag
SAB
Hcg
ISBN
9789188964403
Pompejis öde (inbunden)

Pompejis öde

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2019-09-26
139
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast onsdag 18 december kl. 17:30 för leverans innan julafton
 TÄNK DIG att du hittar ett mystiskt klot i gräset intill en spottande och svärande gubbe som har cyklat omkull. Ett klot som visar bilder från ett annat liv du har levt. Och tänk dig att du med hjälp av klotet kan få resa tillbaka i tiden och vara den personen som du var då. Skulle du våga?

I ett tidigare liv har tvillingarna Mia och Stella levt i romarrikets Pompeji. Där vet inte människorna att berget som de bor intill faktiskt är en vulkan som väldigt snart kommer explodera i ett stort utbrott. Men hur ska flickorna hjälpa folk att komma i säkerhet samtidigt som deras galna styvpappa gör allt han kan för att stoppa dem?

Efter DIAMANTTJUVAR PÅ TITANIC och TEMPELPRÄSTENS HEMLIGHET kommer nu den tredje fristående delen i äventyrstrilogin om två modiga barn som gör allt de kan för att förhindra en gigantisk katastrof.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pompejis öde
 2. +
 3. Tempelprästens hemlighet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tempelprästens hemlighet av Carolina Miilus-Larsen (inbunden).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pompejis öde. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ingen bok jag kan rekommendera
  Kim M. Kimselius, 9 november 2019

  Egentligen skulle jag inte vilja recensera den här boken, eftersom jag inte alls tyckte om den. Men det är en recensionsbok och jag måste dela med mig av mina åsikter om boken.

  1997 kom min bok Tillbaka till Pompeji ut, den gjorde dundersuccé och sålde i 11.000 ex första veckan, den är översatt till sex språk och blev utsedd som en av årets bästa utländska böcker på Island. Boken är baserad på fakta och har en gedigen faktadel i slutet.

  Därför blev jag väldigt nyfiken på Po... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carolina Miilus-Larsen

 • Tempelprästens hemlighet

  Carolina Miilus-Larsen

  TÄNK DIG att du hittar ett mystiskt klot som ligger inkilat mellan två stenar på sjöbotten. Ett klot som visar bilder från ett annat liv du har levt. Och tänk dig att du med hjälp av klotet kan få resa tillbaka i tiden och vara den personen som du...

 • Diamanttjuvar på Titanic

  Carolina Miilus-Larsen

  TÄNK DIG att du hittar ett mystiskt klot under din mormors altan. Ett klot som visar bilder från ett annat liv du har levt. Och tänk dig att du med hjälp av klotet kan få resa tillbaka i tiden och vara den personen som du var då. Skulle du våga? T...

Bloggat om Pompejis öde