Mytomanen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Emma Sköld (del 8)
Utgivningsdatum
2020-05-25
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189007482
Mytomanen (e-bok)

Mytomanen E-bok

(18 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-05-25

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Efter en orienteringsdag i skolan hittas en pojke död i Ålstensskogen. Kroppen är illa tilltygad och värdesakerna försvunna. Misstankarna riktas mot ett ungdomsgäng som har knivrånat jämnåriga i Bromma.

Kriminalinspektör Emma Sköld måste lösa fallet innan mördaren slår till igen, men hon har en känsla av att det är något som inte stämmer. Och vad är det hennes kolleger döljer? Ibland är sanningen för svår att uttala.

Mytomanen, den åttonde boken i serien om den orädda kriminalinspektören Emma Sköld, utforskar teman som fördomar, utanförskap, klasskillnader och framför allt lögner. Vem kan du egentligen lita på? Samtidsdeckarens drottning Sofie Sarenbrant firar tio år som författare med en intrig som skulle kunna vara direkt hämtad från dagens löpsedlar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mytomanen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 6 juni 2020

  Mytomanen är Sofie Sarenbrants elfte bok, och jag har läst dom alla. Boken är den åttonde delen i serien om polisen Emma Sköld.

  Jag har tyckt om alla författarens tidigare böcker, och den här boken blev absolut inget undantag.

  Även om jag också har tyckt om dom tre övriga fristående böckerna, så tycker jag att serien om kriminalinspektören Emma Sköld är Sofie Sarenbrants bästa böcker.

  Mytomanen utspelar sig i Bromma i Stockholm och handlar bland annat om mordet p... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant