Albino (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Zackserien (del 6)
Utgivningsdatum
2019-10-14
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189007543
Albino (e-bok)

Albino E-bok

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-10-14

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
ONDSKANS MÅNGA ANSIKTEN

En man hittas död i novembersnön intill en motionsslinga. Ena armen har huggits av vilket lett till att han förblött. Samma dygn kidnappas en kvinnlig modell. Båda offer är albiner.

På Särskilda enheten försöker kriminalinspektör Zack Herry och hans kollegor att förstå sambandet. Har den smutsiga handeln med albinokroppsdelar nått Sverige?

Privat dras Zack in i en alltmer komplicerad relation till Hebe, som kan vara hans syster. När hennes liv plötsligt hänger på honom händer det som inte får hända.

ALBINO, den sjätte delen i den populära Herkulesserien, baseras löst på myten om Herkules sjunde stordåd: jakten på den vita tjuren. Genom att smälta samman då- och nutid och kombinera våldsamma actionscener med känslomässiga reflektioner skapas ett unikt kriminaldrama med ett rått Stockholm som fond.

Herkulesserien är en internationell fullträff, såld till ett flertal länder och hyllad av såväl kritiker som läsare.

Alla hjältar föds ur tragedier
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Albino. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar
  Blommamelin, 11 november 2019

  Så bra böcker allaihopa i Zack serien bara måste läsas ! Grym och spännande från första sidan ! Läs gärna även AnnaKarolinas andra böcker , Stöld av en babian inleder den bokserien !

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 14 oktober 2019

  Boken Albino är den sjätte boken om Zack Herry och hans kollegor på Särskilda enheten i Stockholm. Dom fyra första böckerna skrev Mons Kallentoft tillsammans med Markus Lutteman. Men dom två senare böckerna har Mons Kallentoft skrivit tillsammans med Anna Karolina. Serien kallas Herkulesserien och baseras på Herkules stordåd, från den grekiska mytologin. Och serien planeras bli tolv böcker. Dom fem tidigare böckerna heter Zack, Leon, Bambi, Heroine, och Falco.

  Albino är, precis som ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna