Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
511
Utgivningsdatum
2020-02-27
Förlag
Mondial
Översättare
Öyvind Vågen
Originaltitel
Catch and Kill:Lies, Spies, and a Conspiracy to Protect Pred
Dimensioner
234 x 160 x 40 mm
Vikt
778 g
SAB
Ohj
ISBN
9789189061354

Fånga och döda : lögner, spioner och konspirationer för att skydda förövare

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-02-27
129
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
»Måsteläsning« Margaret Atwood

När journalisten Ronan Farrow får korn på att Harvey Weinstein -- en av Hollywoods mäktigaste producenter -- i årtionden förgripit sig på kvinnor för att sedan systematiskt mörka händelserna, sätts en sten i rullning som kommer att skaka om maktstrukturer världen över. Men vägen till avslöjandet liknar inget annat än en spionthriller och leder ända från Hollywood till Washington DC.

Fånga och döda är en fängslande berättelse om hur långt förmögna män med stora kontaktnät är beredda att gå för att tysta sina offer. Det är en berättelse om kvinnor som riskerat allt för att avslöja sanningen. Och det är en berättelse om den grävande journalistikens omvälvande kraft.

*

Ronan Farrow är en amerikansk journalist. För sina artiklar om Weinstein tilldelades Ronan Farrow Pulitzerpriset år 2018 och hamnade på Time Magazines lista över de 100 mest inflytelserika personerna i världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fånga och döda : lögner, spioner och konspirationer för att skydda förövare
  2. +
  3. Brottet, offret och förövaren : vetenskapens och det svenska rättsväsendets syn på sexuella övergrepp mot kvinnor och barn 1850-2000

De som köpt den här boken har ofta också köpt Brottet, offret och förövaren : vetenskapens oc... av Åsa Bergenheim (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fånga och döda : lögner, spioner och konspirationer för att skydda förövare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Wow
    Sara , 10 mars 2020

    Hade ingen aning om historien bakom avslöjandet av Harvey Weinstein förrän jag läste Farrow bok. Som Klubben, men 100 resor mer spännande. Vilket drama, helt tagen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ronan Farrow